Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Με τις ευλογίες της Eκκλησίας η νέα Πολιτιστική χρονιά για την “Παραδοσιακή Αναβίωση -Αχαρναϊκή Κληρονομιά”





Με τις ευλογίες της εκκλησίας ξεκίνησε η πλούσια δράση των Χορευτικών και Καλλιτεχνικών Τμημάτων του Πολιτιστικού Συλλόγου “Παραδοσιακή Αναβίωση -Αχαρναϊκή Κληρονομιά”. Τον Αγιασμό παρουσία πολλών μελών και φίλων του Συλλόγου τέλεσε το απόγευμα του Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου ο εφημέριος του Ιερού Ναού του Αγίου Διονυσίου π. Αναστάσιος Σαργέντης, ο οποίος απηύθυνε και τις ευχές του για μια καλή πολιτιστική χρονιά, γεμάτη υγεία και δημιουργία. 

Τα φιλόξενα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στο πλαίσιο της τελετής έστησαν και μια υπέροχη έκθεση με τα έργα βιβλιοδεσίας, ψηφιδωτών, ραπτικής και κεριών όλα υπέροχες δημιουργίες των μαθητών που φοιτούν στα συγκεκριμένα Καλλιτεχνικά Τμήματα. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη σελίδα του Συλλόγου στο Face Book Παραδοσιακή Αναβίωση-Εκπολιτιστικός Σύλλογος



Σχετικά με την παρουσία του κόσμου στην εκδήλωση τους τα μέλη απηύθυναν τα παρακάτω ευχαριστήριο

“Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, που μας τίμησαν με την παρουσία τους στον αγιασμό για την έναρξη της νέας χρόνιας. Τα συγχαρητήρια μας στους δασκάλους και τους μαθητές των καλλιτεχνικών μας τμημάτων, για τα αξιόλογα έργα που μας παρουσίασαν. Σας ευχόμαστε μια δημιουργική χρονιά!

Το ΔΣ του συλλόγου Παραδοσιακή Αναβίωση -Αχαρναϊκή Κληρονομιά”

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από τον Αγιασμό και την Έκθεση 

















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου