Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Νέα μάζωξη για τα φοβερά παιδιά της Τάξης του 1979










Αναμφίβολα θα τους ζήλευαν πολλοί «συμμαθητές» που ακολούθησαν τη γενιά τους. Γιατί τα φοβερά παιδιά, που αποφοίτησαν από το Λύκειο των Αχαρνών το 79, δεν χώρισαν ποτέ! 
Τι κι αν οι συνθήκες της ζωής απομακρύνουν τους ανθρώπους με αποτέλεσμα στιγμές, όνειρα, πρόσωπα και συναισθήματα να περνούν στη λήθη. 
Για κείνους τα πράγματα είναι διαφορετικά γιατί το παλεύουν και μάλιστα καθημερινά! 
Σε μόνιμη βάση τους ενώνει η Σελίδα τους στο Face Book! (Να κι ένα από τα καλά της κοινωνικής δικτύωσης). Έτσι λοιπόν, με «όχημα» τη θρυλική σελίδα τους στο fb «Action ST 79» επικοινωνούν μέσα από ξεχωριστές αναρτήσεις, με μηνύματα, τραγούδια, σκέψεις, φωτογραφικά στιγμιότυπα και ιδέες που τους ενώνουν. Φυσικά αυτό δεν θα μπορούσε να είναι αρκετό…
Γι’ αυτό και μετά τη συνάντησή τους τον Νοέμβριο του 2015 
και την επόμενη το Φλεβάρη του 2016 
ήρθε η ώρα για τη νέα τους μάζωξη, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 11 Μαρτίου στη φιλόξενη ταβέρνα του Νώντα, (στον Σιδηροδρομικό Σταθμό των Αχαρνών). 

Με τον αγαπημένο τους καθηγητή Δημήτρη Μαραγιάννη που για μια ακόμη φορά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα κι έγινε η ψυχή της παρέας, οι απόφοιτοι του 79 έζησαν μοναδικές στιγμές, γέλιου, διασκέδασης, συγκίνησης, αγάπης και μιας αληθινής – διαχρονικής φιλίας, διαπιστώνοντας πολύ απλά πως «αυτή η κολόνια κρατάει χρόνια»…
Και σίγουρα θα κρατήσει πολλά ακόμη, γιατί είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι, που δεν την αφήνουν να ξεθυμάνει! 
Ευχές από καρδιάς να είναι όλοι τους καλά και πάντα ν’ ανταμώνουν! 

Δείτε όμορφα φωτογραφικά στιγμιότυπα από το νέο του τους reunion




































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου