Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Στο Μενίδι πριν την κρίσιμη μάχη για τη ΝΔ ο Τζιτζικώστας

Ο Αντιδήμαρχος Αναστάσιος Χίος εκθέτει στον Απόστολο Τζιτζικώστα τις αναπτυξιακές προτεραιότητες του Δήμου. Αριστερά του ο Μάκης Βορίδης και ο Χάρης Δαμάσκος

Ο Σπύρος Βρεττός υποδέχεται θερμά τον Απόστολο Τζιτζικώστα
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας με το Χάρη Δαμάσκο, την Ευρώπη Κοσμίδου και το Σπύρο Βρεττό
Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αστειεύεται με το Γενικό Γραμματέα του Δήμου Φυλής Αργύρη Αργυρόπουλο
Ο Συνήγορος του Δημότη Μιχάλης Σιδέρης υποδέχεται τον Απόστολο Τζιτζικώστα στο Γραφείο του Δημάρχου Αχαρνών
Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Φυλής Αργύρης Αργυρόπουλος με τον Πρόεδρο της Επενδυτικής Γιώργο Σιδηρόπουλο
Ο Αργύρης Αργυρόπουλος με το δημοσιογράφο Γιώργο Νιώρα και το Γιώργο Χριστακόπουλο
Αναμνηστική φωτογραφία από την επίσκεψη Τζιτζικώστα στο Δημαρχείο Αχαρνών, με το Βουλευτή Μάκη Βορίδη, τον Αντιδήμαρχο Αναστάσιο Χίο, το Γενικό Γραμματέα του Δήμου Φυλής Αργύρη Αργυρόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Θεόδωρο Συρινίδη και την επιλαχούσα Βουλευτή της ΝΔ Ευρώπη Κοσμίδου
Το Μενίδι αποτέλεσε τον τελευταίο σταθμό της προεκλογικής καμπάνιας του Απόστολου Τζιτζικώστα για το αξίωμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας επέλεξε τον λαϊκό και ποντιοκρατούμενο Δήμο για να τονίσει ότι η υποψηφιότητά του απευθύνεται στα πλατιά λαϊκά στρώματα και στους δημιουργικούς ανθρώπους που δίνουν την καθημερινή μάχη για να κερδίσουν τη ζωή.
Αρχίζοντας το πρωί της Πέμπτης, 19 Νοεμβρίου 2015, την περιοδεία του στην πόλη από το Δημαρχείο Αχαρνών τόνισε ότι ως αυτοδιοικητικός γνωρίζει καλά ότι το βάρος της ανάπτυξης έχει πέσει στους ώμους της αυτοδιοίκησης, πρόσθεσε όμως ότι χρειάζονται αλλαγές καθώς για να εγκριθεί ένα έργο απαιτούνται, τουλάχιστον δώδεκα μήνες, κάτι που όπως είπε, είναι απαράδεκτο.
Έχοντας στο πλευρό του τον πρώην Υπουργό Μάκη Βορίδη, ο Τζιτζικώστας τόνισε ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι η πρώτη σε απορρόφηση κονδυλίων από το ΕΣΠΑ την τελευταία διετία και πρόσθεσε ότι για να αλλάξει η χώρα πρέπει πρώτα να αλλάξει το κόμμα. «Η ψήφος στον Απόστολο αποτελεί εγγύηση ότι θα εξακολουθήσουν να γίνονται εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου στη ΝΔ καθώς πολλοί προτιμούν να την περιορίσουν μέσα στα κομματικά όργανα», τόνισε με σημασία ο Μάκης Βορίδης.
Από πλευράς Δήμου Αχαρνών τον υποψήφιο Πρόεδρο υποδέχθηκαν, λόγω του προβλήματος υγείας του Δημάρχου Γιάννη Κασσαβού, ο Γενικός Γραμματέας Θανάσης Κατσιγιάννης, οι Αντιδήμαρχοι Αναστάσιος Χίος, Θεόδωρος Συρινίδης, Μπάμπης Ορφανίδης και Στάθης Τοπαλίδης και ο Πρόεδρος της Επενδυτικής Γιώργος Σιδηρόπουλος. 
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ακόμα ο Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Χάρης Δαμάσκος και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων ΑΧΑΡΝΕΩΝ ΕΛΠΙΔΑ και ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ Σπύρος Βρεττός και Παναγιώτης Γρηγοριάδης που υποστηρίζουν ένθερμα την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα.
Καλωσορίζοντας τον υποψήφιο Πρόεδρο ο Αντιδήμαρχος Αναστάσιος Χίος τόνισε ότι η πόλη αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα, στην πίεση των οποίων οφείλεται, όπως είπε, το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη ο Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός. Απαριθμώντας τα πιο σημαντικά στάθηκε στην απομάκρυνση των κρατικών διοικητικών υπηρεσιών από το μεγαλύτερο Δήμο της Ανατολικής Αττικής, καθώς και της Περιφέρειας. 
Απαντώντας ο Απόστολος Τζιτζικώστας ευχαρίστησε για τη θερμή υποδοχή και ευχήθηκε, όπως κι ο Μάκης Βορίδης, ταχεία αποκατάσταση της υγείας του Δημάρχου Γιάννη Κασσαβού. 
Δείτε τι ειπώθηκε στη συνάντηση:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου