Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Ερωτεύτηκε τον εξ Αχαρνών Σοφοκλή η Μαρία Σπυράκη

Η Μαρία Σπυράκη κατά την επίσκεψή της στην έκθεση για τον Αχαρνικό Κισσό... 
... μόλις είδε τον "Σοφοκλή" της Μαρίας Μίχα της δήλωσε πως θα τον κάνει δικό της...
Ενθουσιασμένη μ’ ένα έργο που φιλοτέχνησε πρόεδρος του «ΕΠΙΣΚΗΝΙΟΝ» Μαρία Μίχα, δήλωσε η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη, που ανήμερα του εορτασμού της Ζωοδόχου Πηγής, το πρωί της Παρασκευής 17 Απριλίου επισκέφθηκε τον Δήμο Αχαρνών συνοδευόμενη από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Αχαρνών Θανάση Κατσιγιάννη. 
Η Μαρία Σπυράκη, που επισκέφθηκε το Λαογραφικό Μουσείο Αχαρνών κι εν συνεχεία την έκθεση του Φορέα για την ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου Αχαρνών με θέμα «ο Αχαρνικός Κισσός Χθες – Σήμερα – Αύριο», κατά την ξενάγησή της από την Πρόεδρο Μαρία Μίχα, κόλλησε στην κυριολεξία με τον «Σοφοκλή», ένα έργο που έχει φιλοτεχνήσει η ίδια η Πρόεδρος. 
«Θέλω να το αγοράσω, ώστε να βοηθήσω», δήλωσε στην Πρόεδρο, προσθέτοντας πως θα κοσμήσει το γραφείο της στο ευρωκοινοβούλιο. Μάταια η Μαρία Μίχα προσπάθησε να της εξηγήσει πως το συγκεκριμένο έργο δεν ήταν προορισμένο για πώληση κι ως εκ τούτου δεν ήταν κοστολογημένο.
Είναι «άτιμο!» της είπε η Μαρία Μίχα γελώντας αμήχανα και προτείνοντας της να της το δωρίσει. Η Μαρία Σπυράκη ωστόσο, παρέμεινε ακάθεκτη κι αποφασισμένη να το αγοράσει. Εν ολίγοις ο Σοφοκλής από το Μενίδι της έκλεψε την καρδιά…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου