Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Ο υφυπουργός Εθνικής Αμύνης Νίκος Τόσκας στον εορτασμό της Ζωοδόχου Πηγής

Ο υφυπουργός Νίκος Τόσκας έφτασε στην Κεντρική Πλατεία, συνοδευόμενος από  τον Οδυσσέα Καμπόλη
Πρώτος τους σταθμός υπήρξε η εξαιρετική έκθεση του ΕΠΙΣΚΗΝΙΟΝ με θέμα τον Αχαρνικό Κισσό...
... όπου και τον ξενάγησε η Πρόεδρος του Φορέα για την ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου Αχαρνών Μαρία Μίχα 
Στη συνέχεια ο υφυπουργός ξεναγήθηκε στο Λαογραφικό Μουσείο Αχαρνών...
... από το μέλος της ΙΛΕΑ Σίτσα Κατάρα ...
... ενώ δεν παρέλειψε να γράψει τις εντυπώσεις του και στο σχετικό βιβλίο
Η επίσκεψη κατέληξε στον Ιερό Ναό του Αγίου Βλασίου 
Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Τόσκας επισκέφθηκε τον Δήμο Αχαρνών με την ευκαιρία του εορτασμού της Ζωοδόχου Πηγής. Πιο συγκεκριμένα, ο υφυπουργός έφτασε στο Μενίδι, συνοδευόμενος από τον επικεφαλής της παράταξης «ΑΧΑΡΝΕΙΣ» Αυτόνομη Ριζοσπαστική Κίνηση Οδυσσέα Καμπόλη, την παραμονή του εορτασμού της Ζωοδόχου Πηγής, το απόγευμα της Πέμπτης 16 Απριλίου. 
Πρώτος του σταθμός υπήρξε η Κεντρική Πλατεία όπου τον περίμεναν τοπικά στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Νίκος Τόσκας εν συνεχεία, επισκέφθηκε την έκθεση του ΕΠΙΣΚΗΝΙΟΝ με θέμα «Αχαρνικός Κισσός Χθες – σήμερα – αύριο» όπου τον υποδέχθηκε και τον ξενάγησε η Πρόεδρος του Φορέα για την ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου Αχαρνών Μαρία Μίχα. 
Στη συνέχεια, ξεναγήθηκε στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αχαρνών, από το μέλος της ΙΛΕΑ, Σίτσα Κατάρα. Ο Υφυπουργός μαζί με τον Οδυσσέα Καμπόλη, είχαν τελικό προορισμό τον Πολιούχο Ιερό Ναού του Αγίου Βλασίου, όπου και παρακολούθησαν τον Αρχιερατικό Εσπερινό Χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Ηλιουπόλεως (Αιγύπτου) κ.κ. Θεοδώρου. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου