Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Με τις ευχές των Αχαρνών και όλης της Ελλάδας αναχωρούν οι Πρωταθλητές του 7ου Λυκείου για το Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα στο Βελιγράδι




Αύριο το πρωί Σάββατο 6 Απριλίου αναχωρούν για το Βελιγράδι οι Πανελλήνιοι Πρωταθλητές του 7ου Γενικού Λυκείου Αχαρνών μαζί με τον καθηγητή και προπονητή τους Μάσσιμο Τσαλούχο. 
Ο “ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ” βρέθηκε κοντά τους το μεσημέρι της Παρασκευής 5 Απριλίου προκειμένου να τους συγχαρεί για τη νίκη τους και να τους ευχηθεί καλή επιτυχία! 
Έτσι έξω από το Σχολείο επί της Λιοσίων συνάντησε 18 υπέροχα παιδιά που θα μας εκπροσωπήσουν στο Παγκόσμιο της Σερβίας και θα αγωνιστούν σκληρά από τις 6 κι αν όλα πάνε καλά, έως και τις 14 Απριλίου. 

Φορώντας τις αθλητικές φόρμες που φέρουν τα χρώματα της Ελλάδας μας, οι αθλητές που έκαναν περήφανη την πόλη των Αχαρνών φωτογραφήθηκαν με χαρά για το ΜΕΝΙΔΙΑΤΗ έχοντας στο πλευρό τους εκτός από τον Μάσσιμο Τσαλούχο, την Διευθύντρια του 7ου Λυκείου Αχαρνών κ. Κυριακή Μαύρου καθώς και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων Χρήστο Σαββουλίδη. Τόσο η Διευθύντρια όσο και ο Πρόεδρος έχουν στηρίξει με όλες τους τις δυνάμεις το εγχείρημα των μαθητών και βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό τους. Το ίδιο συνέβη και λίγο πριν την αναχώρησή τους. 

Για μας όπως και για κείνους, οι 18 μας αθλητές, 
ΠΑΠΠΑΣ ΒΕΛΗΣΑΡΙΟΣ 
ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 
ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ 
ΖΑΧΑΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 
ΧΕΙΛΕΤΖΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 
ΤΣΑΛΟΥΧΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 
ΧΕΙΛΕΤΖΑΡΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 
ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 
ΣΑΒΒΟΥΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
ΧΟΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 
ΚΟΚΚΟΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 
ΠΑΛΜΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ 
ΣΥΡΜΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΚΑΛΟΥΝΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ 
ΜΠΙΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 
και ο προπονητής τους Μάσσιμος Τσαλούχος είναι ήδη Πρωταθλητές! 
Με όλη τη θετική μας ενέργεια να τους συνοδεύει και στη νέα τους Αποστολή τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου