Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Αυθόρμητα επινίκια επεφύλαξαν οι συμμαθητές στους Πανελλήνιους Πρωταθλητές του 7ου ΓΕΛ Αχαρνών που αύριο πετάνε για το Παγκόσμιο στο Βελιγράδι





Μια ιδιαίτερη ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον ΜΕΝΙΔΙΑΤΗ σήμερα το πρωί Παρασκευή 5 Απριλίου, καθώς στo mail του έφτασε υλικό (Video και φωτογραφίες) από τους συμμαθητές των Πανελλήνιων Πρωταθλητών του 7ου Γενικού Λυκείου Αχαρνών που αύριο πρωί – πρωί πετάνε μαζί με τον καθηγητής και προπονητή τους Μάσσιμο Τσαλούχο για Βελιγράδι, προκειμένου να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου που διεξάγεται στη Σερβία από τις 6 ως τις 14 Απριλίου! 
Οι συμμαθητές τους λοιπόν, στο δεύτερο διάλειμμα τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία με τον δικό τους μοναδικό τρόπο! Με συνθήματα ενθουσιασμού και τα φλογοβόλα της νίκης!
 Θεατές αυτών των αλησμόνητων στιγμών του νεανικού ενθουσιασμού, έζησαν και οι συμμαθητές του γειτονικού 1ου Γυμνασίου, που είχαν μαζευτεί όλοι στα ενδιάμεσα κάγκελα που χωρίζουν τα δυο σχολικά κτίρια και φώναξαν κι εκείνοι τις δικές τους επευφημίες! 
Ήταν αναμφίβολα ο καλύτερος τρόπος για να ευχηθούν οι συμμαθητές στους πρωταθλητές, το ...«Καλή επιτυχία»!
Λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε και ο ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ κοντά στους Πρωταθλητές έξω από το Σχολείο, προκειμένου να τους ευχηθεί με τη σειρά του «Καλή επιτυχία» παρόλο που ήδη τους θεωρούμε όλοι μας, νικητές…
Αυτό όμως είναι άλλο ρεπορτάζ. Για την ώρα απολαύστε το υλικό που μας έστειλαν τα παιδιά!
Videos

... και φωτό



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου