Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Νικόλαος Τσάτσης: Η Ελλάδα δεν πρέπει να είναι ο “παρίας” της Ευρωπαϊκής Ένωσης


… τόνισε σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι “Αχελώος” ο συντοπίτης μας υποψήφιος Ευρωβουλευτής της "Δημοκρατικής Ευθύνης"

Μερικές από τις κορυφαίες θέσεις και απόψεις της “Δημοκρατικής Ευθύνης” ανέπτυξε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του τηλεοπτικού Σταθμού Αχελώος ο Συντοπίτης μας γιατρός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής Νικόλαος Τσάτσης. 
Χαρακτηρίζοντας “Κρίσιμες τις επερχόμενες Ευρωεκλογές” επεσήμανε ότι από το αποτέλεσμά τους θα κριθούν πολλά θέματα σε ότι αφορά στη θεσμική αναδιοργάνωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
Τονίζοντας πως η “Φυγή προς τα εμπρός” είναι αναγκαία, εξέφρασε την πεποίθηση πως η Ελλάδα δεν έχει ενσωματωθεί πλήρως όπως της αξίζει ως χώρα – μέλος της Ε.Ε. “Η χώρα μας δεν αγκάλιασε με όλη της τη φλόγα και ζέση την Ευρωπαϊκή Ένωση όπου σε βάθος χρόνων είναι το μέλλον της” υπογράμμισε για να προσθέσει πως η Ελλάδα δεν πρέπει να είναι ο παρίας της Ε.Ε. 
Είπε επίσης “Όχι στην οπισθοδρόμηση” προσθέτοντας ότι οι νέοι επιστήμονες της Ελλάδας αλλά και πολλοί άνθρωποι της γενιάς του, είναι πλέον καλά καταρτισμένοι κι έτοιμοι να βοηθήσουν ώστε η Οικονομία μας να ξεφύγει από τα χέρια ενός αποστειρωμένου συστήματος γραφειοκρατίας. 
Και στην ερώτηση του Δημοσιογράφου αν μιλάει για λιγότερο Κράτος η απάντησή του ήταν απόλυτα σαφής. “Όχι δεν λέμε λιγότερο Κράτος, λέμε καλύτερο Κράτος και πιο καταρτισμένο!” 
Κλείνοντας δε την επιγραμματική αλλά ουσιαστική τοποθέτησή του τόνισε ότι “Η Οικονομική κρίση είναι ταυτόχρονα και Πολιτική και Κοινωνική κρίση αξιών, επισημαίνοντας πως η “Δημοκρατική Ευθύνη” είναι μια παράταξη χωρίς οικογενειακούς κύκλους, χωρίς επετηρίδες, μια παράταξη που επιδιώκει η χώρα μας να στραφεί προς το μέλλον χωρίς τα λάθη του παρελθόντος. 
Ακούστε τη.  Έχει ενδιαφέρον!
Λίγα λόγια για τον συντοπίτη μας υποψήφιο Ευρωβουλευτή 

Ο Νίκος Τσάτσης γεννήθηκε το 1959 και κατάγεται από την Θεσπρωτία. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Αθηνών και ειδικεύτηκε στην Νευροχειρουργική και Τραυματιολογία. 
Έχει εργαστεί επί σειρά ετών στην Μ. Βρετανία όπου και έλαβε μεταπτυχιακούς τίτλους στην Φιλοσοφία, στην Βιοηθική, στην Θεραπεία του Άλγους και στις Νευροεπιστήμες. 
Έχει διατελέσει μέλος του επιστημονικού και ερευνητικού προσωπικού του University of Surrey, London. 
Ζει και εργάζεται στις Αχαρνές. Είναι ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Αχαρνών. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου