Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Οι Οκτώ Πρώτοι εν Ενεργεία Δημοτικοί Σύμβουλοι που συμμετέχουν στην Παράταξη του Σπύρου Βρεττού



Μιχάλης Βρεττός, Γιώργος Γιαμαρέλος, Αναστάσιος Κατάρας, Σπύρος Κατσούρος, Νίκος Ξαγοράρης, Χαράλαμπος Ορφανίδης, Ελένη Σαχσανίδου, Γιώργος Σιδηρόπουλος εντάσσονται στην Παράταξη «ΑΧΑΡΝΕΣ Υπερήφανος Δήμος» 

Οι πρώτοι οκτώ εν ενεργεία Δημοτικοί Σύμβουλοι συνασπίστηκαν με το Σπύρο Βρεττό, αποδεχόμενοι το όραμά του για την πόλη μας. Μια νέα πολιτική δύναμη η οποία καθημερινά πλέον εμπλουτίζεται και γιγαντώνεται με νέα στελέχη, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα συσσωρευμένα προβλήματα του Δήμου Αχαρνών. 

Όλοι τους καταξιωμένοι τόσο επαγγελματικά όσο και στην κοινωνία, με εμπειρία στα κοινά εντάσσονται στον Αυτοδιοικητικό Συνδυασμό «ΑΧΑΡΝΕΣ Υπερήφανος Δήμος», έχοντας διαπιστώσει ότι η εικόνα της πόλης δεν είναι αυτή που οι ίδιοι και οι δημότες επιθυμούν. Δεν είναι αυτή που οι ίδιοι είχαν ονειρευτεί όταν ξεκίνησαν την προσπάθειά τους και την ενασχόλησή τους με τα προβλήματα του Δήμου. 

Ο Σπύρος Βρεττός τους ενέπνευσε ξανά το όραμα και την ελπίδα ότι ο Συνδυασμός του μπορεί να αποτελέσει το εφαλτήριο για ένα νέο ξεκίνημα. Χωρίς τις αγκυλώσεις του παρελθόντος, χωρίς στεγανά και αποκλεισμούς μπορεί να δημιουργήσει τις συνθήκες, που θα τους επιτρέψουν να αξιοποιήσουν τη δεδομένη εμπειρία τους, που απέκτησαν υπηρετώντας το Δήμο από θέσεις ευθύνης. 

ΣΠΥΡΟΣ ΒΡΕΤΤΟΣ: Μαζί για έναν Υπερήφανο Δήμο 

Οι πρώτοι οκτώ εν ενεργεία Δημοτικοί Σύμβουλοι που εντάσσονται στον συνδυασμό «ΑΧΑΡΝΕΣ Υπερήφανος Δήμος» και θα είναι υποψήφιοι στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. 

Με μεγάλη βεβαιότητα μπορώ να πω ότι πρόκειται για ανθρώπους, που υπηρετούν με συνέπεια το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αποδεικνύοντας εμπράκτως την πίστη τους σε αυτόν. Έχουν επίγνωση της λειτουργίας, των διαδικασιών, αλλά και των αναγκών του Δήμου, αντιλαμβάνονται όμως καλύτερα από τον καθένα και την ανάγκη μιας ξεκάθαρης επιλογής για την επόμενη μέρα της πόλης μας. Μιας επιλογής που θα έχει λόγο και θα εργαστεί άοκνα για ένα ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΔΗΜΟ. 

Η ανιδιοτελής επιθυμία τους για προσφορά στον τόπο μας, η αποκτηθείσα στις αίθουσες των Δημοτικών Συμβουλίων εμπειρία τους, η ακεραιότητά τους, η όρεξη για δουλειά και η δημιουργικότητά τους αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για τη συνεργασία μας. 

Φίλες και φίλοι, 

Αποτελεί τιμή η εμπιστοσύνη που δείχνετε προσωπικά σε εμένα και το Συνδυασμό μας. Αποτελεί όμως και μεγάλη χαρά το γεγονός ότι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα μας εν όψει των Αυτοδιοικητικών Εκλογών. 

Σας ευχαριστώ από καρδιάς και σας καλωσορίζω στον συνδυασμό μας. 

ΣΠΥΡΟΣ ΒΡΕΤΤΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου