Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Εξόρμηση του συνδυασμού ΑΧΑΡΝΕΣ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ στα ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών

   

 












Εξόρμηση στα ΚΑΠΗ του δήμου Αχαρνών πραγματοποίησε την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου,ο υποψήφιος δήμαρχος Θεόφιλος Αφουξενίδης κι επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Αχαρνές Αλλαγή Τώρα” με στόχο να αφουγκραστεί τις σκέψεις της Τρίτης Ηλικίας και να συνδημιουργήσει το πρόγραμμα για την αλλαγή που επιδιώκει για το Μενίδι. 
Μαζί του βρέθηκαν μέλη της παράταξης που θα τον συντροφέψουν στο πολιτικό του εγχείρημα στις επικείμενες εκλογές το Μάϊο. 
Οι ''αιώνιοι έφηβοι'' του δήμου υποδέχθηκαν τον Θεόφιλο Αφουξενίδη με θέρμη και χαμόγελο και μαζί με τα παράπονα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, εξέφρασαν με ελπίδα τις προσδοκίες τους για την περίοδο που θα ακολουθήσει τις εκλογές. 
Ο Θεόφιλος Αφουξενίδης από την πλευρά του επεσήμανε πως συμμερίζεται τις ανάγκες τους και γνωρίζει τα αιτήματα που δεν ικανοποιήθηκαν , δεδομένης της εμπειρίας του στη δημόσια διοίκηση ,καθώς έχει διατελέσει αντιδήμαρχος στο δήμο Αχαρνών για δύο έτη. 
Αντιλαμβανόμενος τις ανάγκες για βελτίωση της ποιότητας ζωής στο Μενίδι , δεν αποδέχεται ότι στην πόλη μας “το αυτονόητο καταλήγει να είναι αδιανόητο”. Οραματίζεται έναν δήμο που θα παρέχει καθημερινές δόσεις ευτυχίας και ασφάλειας στους δημότες. 
Δεσμεύεται να επιδιώξει τον εξωραϊσμό των Αχαρνών ξεκινώντας από την πεζοδρόμηση και τη δημιουργία παιδικών χαρών και αθλητικών εγκαταστάσεων , σημείο που τόνισαν και οι ηλικιωμένοι που δεν ενδιαφέρονται τόσο για τους ίδιους όσο για τα παιδιά και τα εγγόνια τους. 
Ο υποψήφιος δήμαρχος που γεννήθηκε και μεγάλωσε στον τόπο μας, συμφωνεί μαζί τους πως δεν είναι το χαμηλό επίπεδο των υποδομών αυτό που πρέπει να τους συνδέει με τα παιδικά τους χρόνια , αλλά η ξεγνοιασιά και η δυνατότητα όχι μόνο των παιδιών αλλά και των υπόλοιπων δημοτών , να παίζουν , να αθλούνται και κυρίως να περπατούν χωρίς κίνδυνο στις γειτονιές τους. 
Ο Θεόφιλος Αφουξενίδης δεν παρέλειψε να συστήσει στους φιλόξενους “θαμώνες” των ΚΑΠΗ τα μέλη της παράταξης του που τον συνόδευσαν στην εξόρμηση. 
Επιδιώκει να περιστοιχίζεται από νέα , φωτεινά μυαλά , χωρίς να θεωρεί την πρότερη εμπειρία στη δημόσια διοίκηση απαραίτητο συστατικό για να πολιτευτεί ο Έλληνας πολίτης. 
Ο επικεφαλής του συνδυασμού , θεωρεί ότι η ενασχόληση με την πολιτική , συμπορεύεται με την ηθική και την πίστη για την αναβάθμιση. 
Τέλος , προτρέπει όσους δημότες συνδιαλέγονται με τον ίδιο και την ομάδα του , αν δεν συμμετάσχουν στο πολιτικό γίγνεσθαι ενεργά , να μην παραλείψουν να ψηφίσουν έναν από τους υποψηφίους δημάρχους. 
Παρομοιάζει την εκλογική ψήφο με μια σφαίρα , που αν δεν ξέρεις καλό σημάδι , ενδέχεται να βλάψεις εσένα και τα παιδιά σου , αν δεν επιχειρήσεις καν στοχεύσεις , τους έχεις βλάψει ήδη.

      

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου