Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Αθηναγόρα ο γάμος του Μιχάλη Βρεττού με τη Μαρία Κατσιγιάννη







Με επισημότητα τελέστηκε, το βράδυ του Σαββάτου 1η Δεκεμβρίου 2018, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Θρακομακεδόνων, ο θρησκευτικός γάμος του Δημοτικού Συμβούλου Αχαρνών Μιχάλη Βρεττού με τη Μαρία Κατσιγιάννη.

Το αγαπημένο ζευγάρι είχε ήδη δεθεί με τα δεσμά του γάμου, από το καλοκαίρι του 2016, στις Σπέτσες κι όπως είχε προβλέψει, τότε, ο ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ, το θέμα θα είχε συνέχεια ΚΛΙΚ 1.
Η συνέχεια ήλθε την 1η Δεκεμβρίου 2016 με τη γέννηση του πρωτότοκου παιδιού τους ΚΛΙΚ 2, ενώ πέρσι, η γέννηση της τρισχαριτωμένης κορούλας τους ζευγάρωσε την ευτυχία τους.

Χαμογελαστό και κομψότατο το ζευγάρι δέχθηκε, ανήμερα των γενεθλίων του γιου τους, τις ευλογίες του Μητροπολίτη Αθηναγόρα και του εφημέριου του Ιερού Ναού πατρός Λάμπρου. Πανευτυχείς στο πλευρό τους οι γονείς τους Παναγιώτης και Μαρία Βρεττού και Γεώργιος και Παναγιώτα Κατσιγιάννη, αλλά και οι κουμπάροι τους Αλέξανδρος Τράπαλης και Δανάη Παπαγεωργίου.

Γύρω τους, δεκάδες συγγενών και φίλων που βρέθηκαν στον Ιερό Ναό για να χαρούν μαζί τους και να εκφράσουν τις θερμότερες ευχές τους.  
Ανάμεσά τους και πολλοί διακεκριμένοι συμπολίτες μας, όπως οι βουλευτές της Περιφέρειας Αττικής Μάκης Βορίδης, Γεωργία Μαρτίνου, Γιώργος Βλάχος και Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο πρώην Υπουργός Ανδρέας Λυκουρέτζος, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Αχαρνών Χάρης Δαμάσκος και Θεόφιλος Αφουξενίδης, ο πρώην Δήμαρχος Θρακομακεδόνων Θέμης Οικονόμου, νυν και πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι κι εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων. Από το γειτονικό Δήμο Φυλής, τις ευχές του στο ζευγάρι εξέφρασε ο Γενικός Γραμματέας Αργύρης Αργυρόπουλος.

Ακολούθησαν οι βαπτίσεις των δύο παιδιών του ζευγαριού πριν οι καλεσμένοι αναχωρήσουν, με κατεύθυνση γνωστό χώρο διασκέδασης της Λεωφόρου Πάρνηθας, όπου γιόρτασαν, δεόντως, το ευτυχές γεγονός. 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την τελετή του Γάμου

































 









0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου