Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Έτοιμος για τις παιδικές χαρές ο Παναγιώτης Βρεττός

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ


Υπάρχουν στιγμές που κατανοείς τη χαρά του άλλου, επειδή ξέρεις τι σημαίνει για ένα πατέρα να κρατάει το χεράκι του νεογέννητου παιδιού του. 
Η φωτογραφία που ανάρτησε ο Μιχάλης Βρεττός στο facebook, αλλά και τα γεμάτα τρυφερότητα λόγια με τα οποία τη συνόδευσε περιέγραψε τα συναισθήματα των ανθρώπων που η ζωή τους έδωσε το προνόμιο να νιώσουν αυτά τα πρωτόγνωρα συναισθήματα.
Η φωτογραφία έδωσε την ευκαιρία σε δεκάδες φίλους να εκφράσουν στο Μιχάλη και στην ευτυχισμένη μητέρα Μαρία Κατσίγιαννη τις θερμότερες ευχές τους για τον Παναγιώτη junior, αφού από το σχόλιο του Μιχάλη προκύπτει ότι το ζευγάρι έχει ήδη συμφωνήσει να δώσει στο παιδί το όνομα του Παναγιώτη Βρεττού, δηλαδή του πατέρα του Μιχάλη.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο ευτυχής παππούς θα αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για την ψυχαγωγία του junior. Που επί του παρόντος δεν είναι το ψάρεμα, η καφετέρια και το γήπεδο, αλλά η παιδική χαρά…
Κλείνουμε, ευλογώντας, ως συνήθως, τα γένια μας. Ο ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ είχε προαναγγείλει από τις 12 Σεπτεμβρίου 2016 το γεγονός όταν συνάντησε το ζευγάρι στη βάπτιση του Νιώρα junior ΚΛΙΚ ΕΔΩ.
Κι αναμένει την πορεία των πραγμάτων όπως την είχε περιγράψει. Δηλαδή ταυτόχρονο θρησκευτικό γάμο και βάπτιση. Με το καλό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου