Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Ξεκίνημα με μεγάλη μουσική εκδήλωση για την παράταξη του Θεόφιλου Αφουξενίδη








Με μια σπουδαία μουσική βραδιά, με καλεσμένους τους αδελφούς Τσαχουρίδη, τον Κωνσταντίνο Σταυρουλιδάκη και το Νίκο Μπουρνέλη μπήκε, επίσημα, στον προεκλογικό αγώνα η παράταξη «Αχαρνές Αλλαγή Τώρα», με υποψήφιο Δήμαρχο το Θεόφιλο Αφουξενίδη.
Στο καλαίσθητο και άνετο περιβάλλον του ANAIS CLUB, στη Βαρυμπόπη, συνέρρευσαν, το βράδυ της Παρασκευής 30 Νοεμβρίου 2018, πάνω από 600 μέλη και φίλοι της παράταξης για να απολαύσουν το πρόγραμμα μερικών από τους καλύτερους μουσικούς σε όλη την Ελλάδα, αλλά και να ευχηθούν «καλή επιτυχία» στο Θεόφιλο και στα μέλη της παράταξής του.
Στο χαιρετισμό του ο υποψήφιος Δήμαρχος εξέφρασε ευχαριστίες για την ανταπόκριση του κόσμου και ανέπτυξε το όραμά του για την πόλη, αλλά δεν επεκτάθηκε, σεβόμενος τον ψυχαγωγικό χαρακτήρα της εκδήλωσης.
Που, όντως, εξελίχθηκε σε ένα γνήσιο λαϊκό γλέντι, καθώς οι καλλιτέχνες θεώρησαν ως τον πρώτιστο στόχο της βραδιάς την ψυχαγωγία του κόσμου. Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης, που συνδέεται με πνευματικούς δεσμούς με το Θεόφιλο, αφού έχει βαφτίσει το γιο του Γεώργιο-Σουμέλιο, ήταν εκείνος που έδωσε το σύνθημα για την κλιμάκωση του γλεντιού, καλώντας τον κόσμο στην πίστα.  
Ανάμεσα στους καλεσμένους διακρίναμε τον πρώην Δήμαρχο Παναγιώτη Φωτιάδη, τον πρώην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννη Γρηγοριάδη, το Δημοτικό Σύμβουλο Παναγιώτη Γρηγοριάδη, τον πρώην πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Λάζαρο Βρυζίδη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Γιάννη Σμέρο, πρώην Δημοτικούς Συμβούλους και εκπροσώπους κοινωνικών φορέων του Δήμου Αχαρνών.







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου