Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Τρία στα τρία! πέτυχαν οι χορεύτριες του Συλλόγου της Αγίας Παρασκευής Αχαρνών …

… με χοροδιδάσκαλο τον Σπύρο Κύκνα

Οι μαθήτριες των Τμημάτων Χορού Latin του Συλλόγου της Αγίας Παρασκευής Αχαρνών που πέρασαν με απόλυτη επιτυχία τη δοκιμασία, σε αναμνηστική φωτό, αμέσως μετά τις εξετάσεις τους με τον χοροδιδάσκαλό τους Σπύρο Κύκνα και τον Ομοσπονδιακό Κριτή Φάνη Λεονάρδο στο χώρο του Ecencia - Academi

Μετά την κορυφαία εμφάνιση του χοροδιδασκάλου Σπύρου Κύκνα και της μαθήτριας του Μπαρμπηλένας Τριανταφύλλου στην σκηνή του Εθνικού Θεάτρου για το αφιέρωμα στον Λυκούργο Καλλέργη, οι επιτυχίες για το Σύλλογο της Αγίας Παρασκευής Αχαρνών συνεχίστηκαν! 

Έτσι το πρωί της Κυριακής 3 Ιουνίου δύο από τις μικρές μαθήτριες των Τμημάτων Χορού του Συλλόγου η Ιωάννα Σταυριανού και η Δανάη – Σουλτάνα Σουσου, που έδωσαν εξετάσεις για τις πρώτες τους πιστοποιημένες Βεβαιώσεις Σπουδών τις πέρασαν με απόλυτη επιτυχία ενώ η Μπαρμπηλένα Τριανταφύλλου απέκτησε με Άριστα! το πρώτο της δίπλωμα χορού και πιο συγκεκριμένα το Α. Associate (Bronze). 

Εξεταστή τους ήταν ο Χορογράφος, Καθηγητής στο διαγωνιστικό Latin και πιστοποιημένος Ομοσπονδιακός Κριτής Φάνης Λεονάρδος, ο οποίος αμέσως μετά τις εξετάσεις έκανε λόγο για εξαίρετη προετοιμασία και υψηλό επίπεδο, δίνοντας τα εύσημα τόσο στον χοροδιδάσκαλο Σπύρο Κύκνα, όσο και στις τρεις μαθήτριές του. 

Τα ωραία ωστόσο δεν σταμάτησαν εκεί καθώς τη Δευτέρα 4 Ιουνίου οι μαθήτριες βρέθηκαν στη φιλόξενη στέγη του Συλλόγου της Αγίας Παρασκευής που αποτελεί και τον χώρο προπόνησής τους. 
Εκεί τις περίμενε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Αρβανίτης προκειμένου να τις συγχαρεί για την επιτυχία τους, να τους ευχηθεί καλό καλοκαίρι αλλά και να δώσουν ραντεβού το Σεπτέμβρη. 

Γιατί… η αγάπη για το χορό είναι ατελείωτη και η προσπάθεια συνεχίζεται. Και εις ανώτερα λοιπόν! 

Για λεπτομέρειες σχετικά με την εμφάνιση του Σπύρου Κύκνα και της μαθήτριάς του στο Εθνικό Θέατρο ΚΛΙΚ ΕΔΩ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου