Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση μνήμης του Συλλόγου Κρητών Αχαρνών για τη Μάχη της Κρήτης






Στην αίθουσα ‘’Νίκος Καμπουράκης’’ του Συλλόγου Κρητών Αχαρνών Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την 77η επέτειο για της Μάχης της Κρήτης. 

Η εκδήλωση περιελάμβανε επιμνημόσυνη δέηση από τον εφημέριο της ενορίας του Ι. Ναού Προφήτη Ηλία πατέρα Αλέξανδρο, καλωσόρισμα από το νέο Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Δημήτρη Γιαννούλη, ομιλία από τον Ταξίαρχο ε.α και μέλους του ΔΣ κ. Άρη Τζαγάκη, ριζίτικα τραγούδια από την Αμαριώτικη παρέα, προβολή αυθεντικού ντοκιμαντέρ της εποχής του 1940 και κρητικούς χορούς από το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, καθώς και οι προσκεκλημένοι κ.κ. Μαριδάκης Γεώργιος πρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως, Σπύρος Βρετός, Κατάρας Αναστάσιος, Γιαμαρέλος Γεωργιος Δημοτικοί Σύμβολοι, Πεδιαδίτης Στέργιος ανεξάρτητος Δημοτικός σύμβουλος, Κουτουλάκης Γεώργιος Υποψήφιος Βουλευτής Ένωσης Κεντρώων στην Αττική, Γιάννης Κατσανδρής, Γιάννης Μίχας πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι, Μπουλταδάκη Έφη Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Αγ. Αναργύρων, Δημητρόπουλος Νίκος γεν. γραμμ Συλλόγου Κρητών Καματερού, Περάκη Αθανασία πρόεδρος Συλλόγου Χανιωτών Αττικής. 

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Γ.Γ του Συλλόγου κ. Νίκος Φουκαράκης. 

Στους παρευρισκόμενους προσφέρθηκε πλούσιο κρητικό κέρασμα. 

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό


























0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου