Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Συγκίνησαν με την καλοκαιρινή γιορτή τους τα παιδιά της ΑΡΩΓΗΣ

Για μια ακόμη χρονιά τα παιδιά του Κέντρου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες του Δήμου Αχαρνών "ΑΡΩΓΗ" συγκίνησαν με την καλοκαιρινή τους γιορτή, με την οποία αποχαιρέτισαν μια δημιουργική και γεμάτη με εκπαιδευτικές δράσεις, χρονιά.
Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του κέντρου, με τη παρουσίαση θεατρικών δρώμενων, χορών και τραγουδιών με τη συμμετοχή όλων των παιδιών του κέντρου.
Ξεκίνησε με δυο λεπτά σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου μαθητή του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών Μάριου.
Κατά τη διάρκειά της, το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δήμου Αχαρνών "ΑΡΩΓΗ", τίμησε τους ευεργέτες της ΑΡΩΓΗΣ: την πρόεδρο του Φιλανθρωπικού Σωματείου ΑΡΩΓΗ κα Βίκυ Έλλιοττ, τον κ. Βασίλη Βαμβακάρη (το βραβείο παρέλαβε η σύζυγος του), τον κ. Θανάση Μαρτίνο (το βραβείο παρέλαβε ο συνεργάτης του κ. Παγώνης), καθώς και τους εθελοντές της ΑΡΩΓΗΣ αλλά και όλα τα παιδιά που ολοκλήρωσαν τη φετινή σχολική χρονιά στο κέντρο.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός ανάφερε ότι σε κάθε εκδήλωση  της ΑΡΩΓΗΣ διακατέχεται από ανάμικτα συναισθήματα, δηλώνοντας ότι αισθάνεται ιδιαίτερα υπερήφανος για το Διοικητικό Συμβούλιο, τους εργαζόμενους και τους εθελοντές της ΑΡΩΓΗΣ για το σπουδαίο έργο τους, ενώ ευχαρίστησε την κα Έλλιοτ για τη διαχρονική και καθοριστικής σημασίας προφορά αυτής και του συζύγου της,  στην ίδρυση και λειτουργία της ΑΡΩΓΗΣ και όπως τόνισε "θα συνεχίσω με αγάπη και σεβασμό να στηρίζω τη λειτουργία της ΑΡΩΓΗΣ, η οποία μας κάνει υπερήφανους και αναδεικνύει τις αρχές τις ανθρώπινες αξίες μας και τον Πολιτισμό μας".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου