Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Χορός διαγωνιστικών προδιαγραφών από τις μαθήτριες του Σπύρου Κύκνα



Της Ελευθερίας Τριανταφύλλου 

Ήταν μεσημέρι Κυριακής 25 Ιουνίου όταν οι τρεις επίλεκτες χορεύτριες του τμήματος Latin-Μοντέρνων Χορών της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΔΗ.Κ.Ε.Α) περίμεναν ανυπόμονα να εξεταστούν στον αγαπημένο τους χορό παρουσία επιτροπής. Οι ταλαντούχες μαθήτριες δήλωσαν όπως είναι φυσικό κάπως αγχωμένες λίγο πριν αναμετρηθούν με το χορευτικό παρκέ αλλά και επιβεβαίωσαν πως θα έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να “περάσουν” με επιτυχία την εξέταση.

Άλλωστε ο χοροδιδάσκαλος τους Σπύρος Κύκνας ήταν όπως πάντα στο πλευρό “των παιδιών του” -όπως συνηθίζει να τα αποκαλεί- και δεν έδινε περιθώριο λάθους, καθώς τις είχε προετοιμάσει άψογα τόσο χορευτικά όσο και ψυχολογικά. 
Στο πλευρό των κοριτσιών βρίσκονταν από νωρίς και οι γονείς τους μαζί με την πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Α Μαρία Ναυροζίδου. 

Κάπως έτσι, η Μαρία Κοκορίκου, η Ελβίρα Πετκόβα και η Ιωάννα Σταυριανού εξετάστηκαν για τις χορευτικές τους ικανότητες από τον κύριο Λεονάρδο Φάνη -εξεταστή στο διαγωνιστικό Latin και ιδιοκτήτη σχολής χορού στο Αιγάλεω- και όπως αντιλαμβάνεστε από τα παραπάνω η εξεταστική πρόκληση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. 

Τα κορίτσια έφυγαν από την αίθουσα χορού κατενθουσιασμένα και έτοιμα να επιστρέψουν με ακόμη περισσότερο διάθεση. 
Ο Σπύρος Κύκνας -που χρόνια τώρα μυεί επίδοξους χορευτές στην πόλη μας στο μεγαλείο των Latin-Μοντέρνων χορών και αισθάνεται υπερήφανος να τους βλέπει να προοδεύουν- δήλωσε με ευχαρίστηση πως οι προσπάθειες των μαθητών του είναι αυτές που δικαιώνουν τη δική του προσπάθεια και συμβολή στην χορευτική παιδεία του τόπου μας. 

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ για τον Σπύρο Κύκνα είναι το χαμόγελο των μαθητών του κάθε φορά που χορεύουν με μπρίο, τσαχπινιά, νάζι και αυτοπεποίθηση! 

Οπότε αν και εσείς είστε έτοιμοι για την πιο διασκεδαστική χορευτική εμπειρία ενημερωθείτε για το Τμήμα Latin και Μοντέρνων Χορών της ΔΗ.Κ.Ε.Α, με χοροδιδάσκαλο τον Σπύρο Κύκνα που υπόσχεται να σας διδάξει όχι απλώς τα βήματα αλλά την απόλαυση του χορού! Εμείς από την πλευρά μας να τους ευχηθούμε πάντα τέτοια και εις ανώτερα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου