Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Είσαι ψεύτης και εμπαθής είπε ο Συρινίδης στον Χίο

Σκληρή επίθεση στον Τάσο Χίο, χαρακτηρίζοντάς τον ψεύτη και εμπαθή έκανε στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 13 Μαρτίου 2017 ο Αντιδήμαρχος Θεόδωρος Συρινίδης.
Ο Τάσος Χίος είχε επισημάνει με ανακοίνωσή του στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι ο Δήμος δεν έχει κάνει αποκομιδή κλαδεμάτων από τους Θρακομακεδόνες, από τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Ο Θεόδωρος Συρινίδης, σε υψηλούς τόνους, δήλωσε ότι έχουν διπλασιαστεί τα δρομολόγια των απορριμματοφόρων και της αρπάγης κι ότι η κριτική Χίου οφείλεται στο γεγονός της αποπομπής του από την παράταξη. 
Ο Τάσος Χίος ανταπάντησε ότι έλαβε γνώση των παραπόνων στη Γενική Συνέλευση του Συνεταιρισμού Θρακομακεδόνων και προκάλεσε τον Θεόδωρο Συρινίδη να πάνε μαζί στους Θρακομακεδόνες, μετά τη λήξη της συνεδρίασης, να δουν ότι είχε δίκιο.
Ο Συρινίδης ανταπάντησε ότι υπάρχουν δρόμοι όπου μονίμως οι κάτοικοι αφήνουν κλαδέματα όλες τις εποχές του έτους, πράγμα που απαγορεύεται και πρόσθεσε ότι ο Δήμος έχει στείλει επιστολές συμμόρφωσης στους κατοίκους και ανέφερε χαρακτηριστικά την οδό Μακεδονομάχων.  
Τις απόψεις Συρινίδη υποστήριξαν οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Σταύρου και Παναγιώτης Πολυμενέας. Ο πρώτος ανέφερε ότι ο Δήμος έχει κάνει έργο στους Θρακομακεδόνες, όπως το σιντριβάνι,  το ριάκι και τη δεντροφύτευση της Πλατείας και πρόσθεσε ότι έχει προχωρήσει στη συντήρηση του κτιρίου της Κοινότητας και του Πνευματικού Κέντρου.

Ο Παναγιώτης Πολυμενέας υπενθύμισε ότι στον τομέα της πυροπροστασίας η σημερινή διοίκηση λειτούργησε, μετά από πολλά χρόνια, το σύστημα πυρόσβεσης. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου