Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Με αέρα νίκης στην «καρδιά» του Μενιδίου τα εγκαίνια των Γραφείων της ΔΗΜ.ΤΟ Αχαρνών – Θρακομακεδόνων

Η Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Αχαρνών Θρακομακεδόνων Γεωργία Βλάχου απευθύνει χαιρετισμό υπό τα εγκάρδια βλέμματα της Γεωργίας Σαμαρά και της Τομεάρχου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της Ν.Δ κ. Άννας – Μισέλ Ασημακοπούλου











Με αισιοδοξία για το «αύριο», νικηφόρα μηνύματα κι ευχές για το 2017 εγκαινίασε η ΔΗΜ.ΤΟ Αχαρνών – Θρακομακεδόνων τα νέα της Γραφεία που εδρεύουν στην καρδιά της πόλης στην Κεντρική Πλατεία Αχαρνών απέναντι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Βλασίου. 


Με αέρα νίκης για της εκλογές όποτε κι αν γίνουν μίλησε η Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Γεωργία Βλάχου, έχοντας στο πλευρό της όλα τα μέλη του Δ.Σ. της Τοπικής Οργάνωσης. 

Κύριο χαρακτηριστικό της πολιτικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου, υπήρξε η μαζικότητα και η αγωνιστική διάθεση με τα βλέμματα στραμμένα σε ένα καλύτερο αύριο που όπως όλοι οι ομιλητές επεσήμαναν το δικαιούται η χώρα μας απ΄άκρη σ’ άκρη. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο χώρο των νέων Γραφείων κατά την τελετή των εγκαινίων και της πατροπαράδοτης κοπής της Βασιλόπιτας σημειώθηκε το αδιαχώρητο, με αποτέλεσμα ο κόσμος να έχει κατακλύσει τις σκάλες και να φτάνει ως την είσοδο των Γραφείων, ενώ νεοδημοκρατικά πηγαδάκια στήθηκαν και στην πλατεία. 

Εξέχουσα παρουσία υπήρξε εκείνη της συζύγου του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά – Γεωργίας η οποία δέχθηκε θερμές ευχές κι ευχαριστίες για την παρουσία της από όλο τον κόσμο. 

Τη Νέα Δημοκρατία εκπροσώπησε η Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, ενώ το «παρών» έδωσε μαζί με τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του και ο Γραμματέας του Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας, κος Κονταδάκης Στυλιανός. 

Τις ευχές τους και νικηφόρα μηνύματα έδωσαν στην πολυπληθή εκδήλωση οι Βουλευτές, Β΄ Αθηνών Βορίδης Μάκης, Περιφέρειας Αττικής Αθανάσιος Μπούρας, κι Επικρατείας Οικονόμου Βασίλης. 

Δυναμικό «παρών» έδωσαν επίσης, ο Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβούλιου και συντοπίτης μας, Χάρης Δαμάσκος, ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου και Τομεάρχης Ανατολικής Αττικής Γιάννης Μαυροειδάκος, οι Πολιτευτές Καντερές Νικόλαος, Κότσιρας Γεώργιος, Τσώκος Ανδρέας, Χριστοπούλου Λουκία, Δέδες Κωνσταντίνος, Τσανικλίδης Δημήτρης και Καφετζή Μαριάνθη. 

Επίσης, οι Πρόεδρος ΝΟΔΕ, Ζώτου Βάνα Μανούρης Θανάσης πρώην πρόεδρος ΝΟΔΕ Σακελλαρίου Φρόσω πρώην πρόεδρος ΝΟΔΕ Αναπληρωτής Γραμματέας Κοινωνικών Δικτύων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων Πέππας Νικόλαος.

Σε τοπικό επίπεδο ξεχώρισαν οι παρουσίες των Δημοτικών Συμβούλων : Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Μιχάλης Βρεττός , επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» Γρηγοριάδης Παναγιώτης, ο Πρόεδρος της ΔΗ.ΦΑ Δασκαλάκης Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Ανθρώπινου Δυναμικού Σταύρου Γεώργιος, 

ο Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος και πολλά ακόμη δυναμικά στελέχη. 

Στην πρώτη γραμμή της άριστης φιλοξενίας, ο Γραμματέας της ΔΗΜ.ΤΟ Αχαρνών Γιώργος Χριστακόπουλος και οι δραστήριες γυναίκες της Τοπικής που φρόντισαν παρά το συνωστισμό να περιποιηθούν και να προσφέρουν κέρασμα σε όλο τον κόσμο. 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα










0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου