Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Τους 647! νέους Ακαδημαϊκούς της Πολίτες τίμησε η πόλη των Αχαρνών
























Με μια λαμπρή γιορτή τίμησε, το βράδυ της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου 2016, τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων ο Δήμος Αχαρνών και η Ένωση Γονέων. Καθιερώνοντας την εκδήλωση που αποτελεί πλέον την κορυφαία για το χώρο της Παιδείας, επιβράβευσαν την προσπάθειά τους απονέμοντας επαίνους και αναμνηστικά και κληρώνοντας πλούσια δώρα. Επίσημοι προσκεκλημένοι οι 647 επιτυχόντες, οι γονείς τους και φυσικά οι εκπαιδευτικοί.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο Δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός συνεχάρη τους επιτυχόντες και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι περατώνοντας τις σπουδές τους θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της πόλης και της Χώρας. Δεν παρέλειψε να απευθύνει μήνυμα και σε όσους δεν τα κατάφεραν επισημαίνοντας ότι μπορούν να επαναλάβουν την προσπάθεια ή να κάνουν άλλες επιλογές, ανοίγοντας νέο δρόμο στη ζωή τους.
Στο σημείο αυτό επικέντρωσε την προσοχή της η έμπειρη εκπαιδευτικός και Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γεωργία Ευθυμιάδου-Τουμανίδου, η οποία κάλεσε τους γονείς να δώσουν δεύτερη και τρίτη ευκαιρία στα παιδιά τους. Εξάλλου χαιρετισμό απηύθυνε και ο καθ’ ύλην αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παιδείας Στάθης Τοπαλίδης.
Τις πατρικές ευλογίες του Μητροπολίτη Ιλίου Αθηναγόρα μετέφερε ο πατήρ Τίτος, ενώ από την πλευρά της Ένωσης Γονέων απηύθυνε χαιρετισμό η Πρόεδρος Γιώτα Γιαννάκου- Κουτσίκου.

Χαρακτηριστικό της εκδήλωσης ήταν το πανηγυρικό κλίμα που επικράτησε και το οποίο διανθίστηκε από τις σχολικές πρακτικές της «γαλαρίας» και του «χαβαλέ». Ωστόσο, στην κρίσιμη ώρα των απονομών όλοι οι επιτυχόντες συνεργάστηκαν απόλυτα και ποζάρισαν χαμογελαστοί στις αναμνηστικές φωτογραφίες που ήδη κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Αξίζουν ιδιαίτερη μνεία ο επαγγελματισμός και η διάθεση του υπηρεσιακού μηχανισμού του Δήμου, που συντόνισε ο έμπειρος Νίκος Τσουκλείδης, ο οποίος και παρουσίασε με επιτυχία την εκδήλωση. Πρέπει επίσης να αναφερθεί και η διοικητική μέριμνα που εξασφάλισε σε όλους τους προσκεκλημένους καφέ, αναψυκτικό ή ελαφρύ γεύμα.

Παρευρέθηκαν και απένειμαν επαίνους ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου, οι Αντιδήμαρχοι Θεόδωρος Συρινίδης και Αντώνης Παλιούρας, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Φυλής Αργύρης Αργυρόπουλος, οι Πρόεδροι της Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΔΗΚΕΑ) Μαρία Ναυροζίδου, της Δημοτικής Φροντίδας Γιώργος Δασκαλάκης και της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Κώστας Καρυδάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αχαρνών Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Θεόφιλος Αφουξενίδης, Διευθυντές σχολείων και πολλοί γονείς και συγγενείς των επιτυχόντων, οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου αλλά και τους βοηθητικούς χώρους.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 
















































  
































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου