Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Τίμησε τ’ αστέρια του Αθλητισμού της πόλης ο Δήμος Αχαρνών

Ο Δήμος Αχαρνών τίμησε τους Αθλητικούς Συλλόγους, τους Αθλητές και τις Αθλήτριες, για τις επιτυχίες και διακρίσεις τους κατά την αγωνιστική περίοδο 2014 - 2015 στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε μια εορταστική τελετή που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Δημαρχείο Αχαρνών.

Τιμώμενο πρόσωπο στην τελετή ήταν η Ολυμπιονίκης στο άλμα εις μήκος Βούλα Παπαχρήστου, η οποία έχει ξεκινήσει τη μεγάλη της αθλητική καριέρα από τον Δήμο Αχαρνών και βραβεύτηκε από τον Δήμαρχο Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβό για τις επιδόσεις και τις διακρίσεις της σε Ελληνικό και Παγκόσμιο επίπεδο.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός ανέφερε στον σύντομο χαιρετισμό ότι "ο Δήμος Αχαρνών τιμά τα παιδιά που μας κάνουν υπερήφανους μέσα από τις προσπάθειες τους και τις διακρίσεις τους, αποτελούν το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα για το μέλλον της πόλης μας και προάγουν αξίες όπως η ευγενής άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθε". Συνεχάρη επίσης τις οικογένειές και τους προπονητές των Αθλητών που υποστηρίζουν τις προσπάθειες τους και τους ευχήθηκε να έχουν πάνω απ' όλα υγεία για να μπορούν να κατακτήσουν τους στόχους που έχουν θέσει"

Στην εκδήλωση "Αθλητικά Αριστεία 2016" παραβρέθηκαν και βράβευσαν αθλητές και αθλήτριες, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νέας Γενιάς κ Στάθης Τοπαλίδης, ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης και Εξυπηρέτησης του Πολίτη κ. Αντώνης Παλιούρας, η πρόεδρος η Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα Γεωργία Ευθυμιάδου, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ κα Μαρία Ναυροζίδου, ο δημοτικός σύμβουλος Αχαρνών κ. Αναστάσιος Κατάρας, η πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Θρακομακεδόνων κα Χρύσα Δουρίδα, ο τοπικός σύμβουλος κ. Γιάννης Λαγκώνης και οι Στρατιωτικοί Χιλέλης Σαράντης και Καρατάσιος Σαράντης.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση 














































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου