Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Χαρά και συγκίνηση στο γάμο του γιου του Γιώργου Γαλανόπουλου

Ενάμιση χρόνο μετά το γάμο της κόρης του ΚΛΙΚ ΕΔΩ, ήταν η σειρά του γιου του Τάσου να δώσει χαρά στο Γιώργο Γαλανόπουλο και στην οικογένειά του. Το παλικάρι παντρεύτηκε την Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016, παρουσία δεκάδων συγγενών και φίλων, την εκλεκτή της καρδιάς του Βάσια στον Ιερό Ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρα στη Μεταμόρφωση. 
Ήταν ένα αντάμωμα χαράς και συγκίνησης με πρωταγωνιστές τους νεονύμφους και συμπαραστάτες τους κουμπάρους τους Δημήτρη και Ιωάννα. 
Το ευτυχές γεγονός γιορτάστηκε δεόντως σε γνωστό κτήμα της Βαρυμπόπης, όπου το όμορφο ζευγάρι έδωσε πραγματικό ρεσιτάλ απολαμβάνοντας την κορυφαία στιγμή του έρωτά του. Έφτασαν αγκαλιασμένοι, χόρεψαν με την καρδιά τους και τήρησαν με ευλάβεια το έθιμο της κουλούρας, την οποία μοίρασαν στους καλεσμένους. 
Ακολούθησε πλούσιο φαγοπότι από τον εκλεκτό μπουφέ του κτήματος και το γλέντι ολοκληρώθηκε με παραδοσιακούς χορούς. 
Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η έμμετρη αφιέρωση του Γιώργου Γαλανόπουλου στους νεονύμφους. Άφησε κατά μέρος τη γλώσσα των δικογράφων για να μετουσιώσει την πατρική αγάπη και συγκίνηση σε στίχους με ευχές και συμβουλές. Συγκρατήσαμε εκείνους με τους οποίους τους προέτρεψε να φροντίσουν ώστε να ξαναστηθεί σύντομα ένα καινούργιο γλέντι. Για τη βάπτιση αυτή τη φορά…
Ανάμεσα στους εκλεκτούς προσκεκλημένους διακρίναμε το Δήμαρχο Αχαρνών Γιάννη Κασσαβό, το Γενικό Γραμματέα του Δήμου Φυλής Αργύρη Αργυρόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Νέας Ιωνίας Χρήστο Κανλή και το Δημοτικό Σύμβουλο Αχαρνών Παναγιώτη Αναγνωστόπουλο.


Δείτε στο βίντεο στιγμιότυπα από το μυστήριο, από το χορό των νεονύμφων, από το ποίημα του Γιώργου Γαλανόπουλου κι από το χορό:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου