Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Σωτήρη, τα παιδιά μεγάλωσαν…

ΕΠΑΝΩ οι Μιχάλης και Σπύρος Βρεττός με το δημοσίευμα της ΑΧΑΡΝΑΪΚΗΣ 
Με τη σεβάσμια γενειάδα του ο
Ντούρος δικαιούται το ρόλο του
Πατριάρχη της παράταξης...
Ο Σπύρος Βρεττός την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια και μετρήθηκε στις περασμένες εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος, αλλά ο Ντούρος δεν έπαψε να ελπίζει στην επανένωση της παράταξής του με στόχο τις εκλογές του 2019. 
Για το λόγο αυτό αντιπολιτεύεται σκληρά τον Κασσαβό και πασχίζει να πείσει ότι είναι η μόνη συγκροτημένη αντιπολιτευτική δύναμη. Και πάνω που άρχισε να ελπίζει ένα ακόμα «παιδί» του απογαλακτίστηκε κι εμφανίστηκε ως υποψήφιος Δήμαρχος.
Πρόκειται για τον έτερο των Βρεττών, δηλαδή το Μιχάλη, τον οποίο, δημοσίευμα της ΑΧΑΡΝΑΪΚΗΣ και μάλιστα πρωτοσέλιδο, εμφανίζει ως σούπερ ήρωα, επειδή λέει, έγραψε στο facebook για τη Σεληνά και για την έλλειψη πετρελαίου στο Λύκειο Θρακομακεδόνων.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Μιχάλης έχει προοπτικές για παραπάνω κι επειδή έχει ήδη υπάρξει Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος Νομικού Προσώπου, το παραπάνω είναι Δήμαρχος. Δεν το γράφει ευθέως, αλλά το εννοεί.
Υπ’ αυτές τις συνθήκες το μόνο που απομένει στο Ντούρο είναι ο ρόλος του Πατριάρχη της παράταξης. Κι επειδή Πατριάρχης χωρίς γενειάδα δε νοείται, απέκτησε πρόσφατα τη δική του. Άλλωστε αρέσκεται στα μούσια… 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου