Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

«Γερόλυκος» ζητά να ξηλωθούν οι πινακίδες του Δήμου Θρακομακεδόνων

ΚΟΥΛΗΣ ΜΟΥΣΤΑΚΑΤΟΣ
Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμην άλλαξε μήτε την κεφαλήν του, λέει η παροιμία και ταιριάζει γάντι στον Κούλη Μουστακάτο.
Ο γερόλυκος του Μενιδίου, με την πολύχρονη παρουσία στα κοινά ΚΛΙΚ ΕΔΩ  μπορεί να μην εμπλέκεται ενεργά, αλλά δεν έχει χάσει τη διεισδυτική του ματιά, ούτε άλλαξε απόψεις.
Κι επειδή ανέκαθεν θεωρούσε απαράδεκτη μεθόδευση την απόσχιση των Θρακομακεδόνων από το Μενίδι, το 1979, με τη δημιουργία Κοινότητας κι εν συνεχεία Δήμου, επανέρχεται δριμύτερος.  Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών επισημαίνει ότι πέντε χρόνια μετά την εφαρμογή του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, με βάση τον οποίο οι Θρακομακεδόνες συνενώθηκαν με τις Αχαρνές σε ένα Δήμο, οι ενδεικτικές πινακίδες του πρώην Δήμου Θρακομακεδόνων δεν έχουν αποξηλωθεί.
 Με το επιχείρημα ότι δημότες και επισκέπτες παραπλανούνται από την ύπαρξη αυτών των πινακίδων, επισυνάπτει φωτογραφικά ντοκουμέντα και καταλήγει, με το γνώριμο σε όλους ύφος του που δε σηκώνει αντιρρήσεις και θυμίζει κάτι μεταξύ πολιτικού τελεσιγράφου και στρατιωτικού ανακοινωθέντος. «Ζητώ και πρέπει να αποξηλωθούν».
Οι λύκοι επέστρεψαν μετά από πενήντα χρόνια στην Πάρνηθα ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Όμως ένας από αυτούς εξακολουθούσε, όλα αυτά τα χρόνια, να ζει, αθέατος, στο βόρειο Μενίδι…
Ιδού η επιστολή του Κούλη Μουστακάτου προς την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου:
Ιδού και οι φωτογραφίες που προσκόμισε για να αποδείξει του λόγου το αληθές:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου