Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Με τον Γενικό Διευθυντή του ΟΚΑΝΑ για ζητήματα πρόληψης στο Δήμο Αχαρνών ο Κώστας Καρυδάκης


ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ 
ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ "ΔΙΕΞΟΔΟΣ"
                                     
                                                 Δελτίο Τύπου 
Ο Αν. Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμου Αχαρνών «Διέξοδος» κ. Καρυδάκης Κώστας συναντήθηκε μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Αχαρνών κ. Κασσαβού, τον οποίο και εκπροσώπησε, , με το Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) για την επίλυση ζητημάτων που αφορούν στη βελτίωση της λειτουργίας του Κέντρου Πρόληψης και στην αύξηση της ποιότητας και ποσότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του.
Ο κ. Καρυδάκης κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις για την αρτιότερη ικανοποίηση των αναγκών της τοπικής κοινωνίας τόσο σε θέματα που αφορούν στην πρόληψη της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών, στην ανάπτυξη καλών πρακτικών και στρατηγικών ενίσχυσης των ατόμων ώστε να μην υιοθετήσουν οποιαδήποτε εξαρτημένη συμπεριφορά, όσο και σε θέματα που αφορούν στην ενδυνάμωση της ψυχοκοινωνικής υγείας των κατοίκων και δημοτών του Δήμου Αχαρνών ώστε να μην υιοθετούν παρεκκλίνοντες τρόπους διαχείρισης της καθημερινότητας τους.
Στην ίδια κατεύθυνση εξομάλυνσης της διοικητικής λειτουργίας του Κέντρου εξασφαλίστηκε η τακτική χρηματοδότησή του από τον ΟΚΑΝΑ, καθώς το 5ετές πρόγραμμα βρίσκεται σε διαδικασία έγκρισης για να προχωρήσει η διμερής σύμβαση συνεργασίας με τον ΟΚΑΝΑ.
Ο Διευθυντής του ΟΚΑΝΑ εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ενεργό ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής καθώς και της Διοίκησης του Κέντρου και εξέφρασε την ανάγκη συνέχισης της καλής συνεργασίας και επικοινωνίας που εγκαινιάστηκε. 

                  Ο Πρόεδρος                                                                           Ο Αν. Πρόεδρος 

Γιάννης Κασσαβός - Δήμαρχος Αχαρνών                                   Κώστας Καρυδάκης 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου