Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Βοήθεια, μαλώνουν τον Παναγιώτη…

Ιστορίες για μικρά παιδιά
επινοεί ο Αναγνωστόπουλος
Προλειαίνει το έδαφος, εν όψει της διαφαινόμενης ήττας της, η απερχόμενη δημοτική αρχή. Βλέποντας ότι τα νέα από τα εκλογικά κέντρα δεν είναι ευχάριστα, επινοεί φτηνές δικαιολογίες. 
Όπως ο Πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος έγραψε το μεσημέρι της 18ης Μαΐου κι ενώ η ψηφοφορία βρισκόταν σε εξέλιξη, τα εξής απίστευτα στο στο facebook ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
«Η πόλη μας έχει υγιώς σκεπτόμενους πολίτες. Μην αφήνουμε παρατάξεις που χρησιμοποιούν παιδιά με μπράτσα και ποντίκια να περάσει το δικό τους! Κάποιοι νομίζουν ότι με μπράβους θα πάνε την πόλη εκεί που θέλουν... πίσω, πολύ πίσω». 
Το ερώτημα είναι ότι, αφού ο κύριος Πρόεδρος διαπιστώνει την ύπαρξη τέτοιων φαινομένων, γιατί δεν τα καταγγέλλει στην Αστυνομία, ώστε να επέμβει με την αυτόφωρη διαδικασία; Άλλωστε σε όλα τα εκλογικά κέντρα υπάρχει αστυνομική δύναμη, η οποία μπορεί να παραπέμψει τους τυχόν ενόχους στον Εισαγγελέα. Και ποιες, αλήθεια, είναι οι παρατάξεις που χρησιμοποιούν παιδιά με μπράτσα, για να εκφοβίζουν τους ψηφοφόρους; Θα μας αφήσει με την απορία; 
Αλλά όπως προαναφέρθηκε, δεν ήταν ο σκοπός του να προστατεύσει το εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά να μας παραμυθιάσει. 
Να τι άνθρωποι κρατούν την τύχη της πόλης στα χέρια τους. Ευτυχώς που σε λίγο θα αποτελούν παρελθόν…

ΥΓ: Να θυμίσουμε στον κύριο Πρόεδρο ότι πολλές φορές έχει απειλήσει κόσμο, στα τέσσερα τελευταία χρόνια. Άλλωστε, εκείνος δεν ήταν που απειλούσε εκδότη εφημερίδας, με άσκηση σωματικής βίας, την περασμένη προεκλογική περίοδο; Μήπως, απλά, αυτή τη φορά πήγε να πουλήσει τσαμπουκά και δεν του βγήκε; 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου