Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Επίσκεψη Οδυσσέα στη Μητρόπολη

      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αχαρνών – Ιλίου – Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα, συναντήθηκε την Τετάρτη 2 Απριλίου 2014, κλιμάκιο της Δημοτικής Παράταξης «Αχαρνείς: Αυτόνομη Ριζοσπαστική Κίνηση» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Οδυσσέα Καμπόλη. 
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη Μητρόπολη μέσα σε φιλική ατμόσφαιρα κι αντηλλάγησαν απόψεις για πολλά κοινωνικά θέματα που απασχολούν τον Δήμο Αχαρνών αλλά και τους άλλους Δήμους ευθύνης της Μητρόπολης. 
Ο Σεβασμιότατος κ. Αθηναγόρας αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Μητρόπολη για την ανακούφιση των απόρων ενώ εξέφρασε και την επιθυμία του για πολιτιστικές παρεμβάσεις στην πόλη των Αχαρνών προκειμένου οι νέοι αλλά και οι μεγαλύτεροι να αποκτήσουν χρήσιμες δεξιότητες. 
Ο Οδυσσέας Καμπόλης επεσήμανε τα πολλά κοινωνικά προβλήματα που μαστίζουν τους δημότες και την ανάγκη συνεχούς στήριξης των ευπαθών ομάδων ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως η παράταξή του έχει σαν πρώτη προτεραιότητα τον άνθρωπο και η πολιτική που θα ακολουθήσει θα στηρίζεται στην θέση της παράταξης «Κανένας κάτοικος των Αχαρνών μόνος του στη κρίση». Ζήτησε δε να υπάρξει συνεργασία της Μητρόπολης με την παράταξη με μοναδικό σκοπό, την στήριξη των αδυνάτων.
Ο Σεβασμιότατος κ. Αθηναγόρας αφού με ικανοποίηση αναγνώρισε το ανθρωποκεντρικό πρόσωπο της παράταξης, τόνισε, πως η Εκκλησία στηρίζει κάθε προσπάθεια που βοηθάει τον συνάνθρωπο γιατί αυτή είναι η Αποστολή της κι επομένως είναι θετική στην πρόταση συνεργασίας. 
Μετά την συνάντηση ο Οδυσσέας Καμπόλης δήλωσε:
«Η προσφορά της Εκκλησίας στην κοινωνία, ειδικότερα στη δύσκολη αυτή περίοδο για τη χώρα, είναι τεράστια. Μεγάλη όμως είναι και η κοινωνική παρέμβαση της Μητρόπολης Αχαρνών – Ιλίου – Πετρούπολης, είτε με συσσίτια είτε με άλλους τρόπους στήριξης των απόρων. 
Αυτή την προσφορά την αναγνωρίζουμε και είμαστε βέβαιοι πως θα συνεχιστεί με την ίδια συνέπεια, με την ίδια μεγάλη ευαισθησία από τον σεβασμιότατο κ. Αθηναγόρα γιατί είναι ένας Ποιμενάρχης που φροντίζει με αγάπη το πνευματικό ποίμνιό του.
Κοινή απόφαση των δύο πλευρών υπήρξε, η συνεχής συνεργασία με μοναδικό στόχο τη στήριξη των άπορων οικογενειών της πόλης μας, να συμβάλουμε όλοι μαζί ώστε κανείς δημότης να μη νοιώσει μόνος απέναντι στην απαράδεκτη κυβερνητική πολιτική. Συνεχίζουμε ενωμένοι, δυνατοί, αποφασισμένοι, για να δικαιώσουμε την εμπιστοσύνη των δημοτών».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου