Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Εφιαλτικές στιγμές για την οικογένεια του 17χρονου Αλέξανδρου Μαυρίδη που χάθηκε στην λίμνη Υλίκη

ΕΚΚΛΗΣΗ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΥΤΕΣ
Εφιαλτικές στιγμές ζει από τις 25 Μαρτίου η οικογένεια του 17χρονου Αλέξανδρου Μαυρίδη που εξαφανίστηκε στη λίμνη Υλίκη, κοντά στο Μουρίκι Βοιωτίας.
Στις 24 Μαρτίου ο Αλέξανδρος Μαυρίδης μαζί με έναν 32χρονο φίλο του μετέβησαν στη λίμνη της Υλίκης για ψάρεμα. Αργά το βράδυ και αφού είχαν απλώσει τα δίχτυα αποχώρησαν, ενώ την επόμενη ημέρα μετέβησαν στο ίδιο σημείο προκειμένου να τα μαζέψουν.
Το σημείο ήταν δύσβατο, τα νερά βαθιά, και το κακό δεν άργησε να συμβεί.
Αναπάντεχα, οι δύο φίλοι έχασαν την ισορροπία τους και βρέθηκαν κάτω από το νερό, μην μπορώντας να βγουν στην όχθη.
Ψαράδες που βρίσκονταν στην περιοχή άκουσαν τις απεγνωσμένες κραυγές τους και πλησίασαν, καταφέρνοντας να βγάλουν από το νερό τον 32χρονο, δεν συνέβη ωστόσο το ίδιο με τον ανήλικο Αλέξανδρο, ο οποίος βρισκόταν πέντε μέτρα μακριά και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες εξαφανίστηκε σε δευτερόλεπτα.
Από τη στιγμή αυτή ξεκίνησε και το προσωπικό μαρτύριο της οικογένειας, καθώς οι έρευνες για τον εντοπισμό του παιδιού παραμένουν άκαρπες επί πέντε και πλέον ημέρες. 
Για το λόγο αυτό, η οικογένεια και οι φίλοι του Αλέξη κάνουν έκκληση σε έμπειρους επαγγελματίες εθελοντές δύτες να συνδράμουν στις έρευνες για τον εντοπισμό του μαζί με την ΕΜΑΚ. Προωθήστε αυτό το μήνυμα ώστε να βρεθούν όσοι περισσότεροι δύτες γίνεται για να ενισχύσουν τις έρευνες και να βρεθεί ο 17χρονος Αλέξης. Έχει ύψος 1,85 και φορούσε γκρι φόρμα, καφέ φούτερ μπλε αντιανεμικό γιλέκο και μαύρες γαλότσες. 
Καλέστε στο 6942647991 αν είστε επαγγελματίες δύτες, ΠΡΟΣΟΧΗ! μην καλείτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο… 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου