Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Ξεσάλωσαν στο 10ο Γυμνάσιο Αχαρνών

Το κέφι που δημιουργήθηκε είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού 
Οι μαθητές είχαν την ευθύνη να περιφρουρούν οι ίδιοι το χώρο του σχολείου τους, καθώς οι είσοδος στους εξωσχολικούς ήταν απαγορευμένη 
... άλλοι πάλι είχαν αναλάβει το σερβίρισμα
Ο Γιώργος Χριστακόπουλος πάνω αριστερά, οι κύριοι Σάλτας και Καλογράνης (πάνω δεξία) και Αλεξόπουλος μαζί με Χριστακόπουλο (κάτω αριστερά) δραστήρια μέλη του Συλλόγου Γονέων όλοι τους, έμειναν κοντά στα παιδιά από την αρχή ως το τέλος της πετυχηνμένης διοργάνωσης 
Το χορευτικό ταλέντο...
και ο d.j με τα ωραία του! 
Αυτή τη φορά τα θρανία, κάθε άλλο παρά βαρετά ήταν 
Πάρτι με τα όλα του, διοργάνωσαν οι μαθητές του 10ου Γυμνασίου Αχαρνών. Οι 200 και πλέον μαθητές σ’ αυτή την ψυχαγωγική πρωτοβουλία είχαν θερμό συμπαραστάτη τους, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που ήταν εκεί από την έναρξη ως το τέλος της μουσικής βραδιάς. 
Τα παιδιά ωστόσο όχι μόνο δεν ενοχλήθηκαν από την παρουσία των γονιών τους, αλλά έζησαν πρωτόγνωρες στιγμές στο φιλόξενο χώρο του σχολείου τους που… τον είδαν με άλλο μάτι, αφού αυτή τη φορά δεν χτύπησε το κουδούνι για μάθημα! 
Το πάρτι εκτός από πολύ χορό και καλή μουσική την οποία επιμελήθηκαν οι ίδιοι οι μαθητές είχε και σπιτικά εδέσματα. Το βέβαιο είναι ότι ήταν ένα πάρτι που θα το θυμούνται για καιρό. Τουλάχιστον, μέχρι το επόμενο!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου