Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Υποψήφιος με Κατσιγιάννη, ο Γιώργος Χριστακόπουλος

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Όπως είναι γνωστό στην πλειονότητα των κατοίκων του Μενιδίου διαμένω στην πόλη μας από τη γένεση μου και εκεί μου δόθηκε η δυνατότητα, να σπουδάσω, να δημιουργήσω οικογένεια βιώνοντας όμως όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μία μέση οικογένεια. Παρ’ όλα αυτά όμως μου δόθηκε η δυνατότητα σταδιακά να σπουδάσω τα παιδιά μου αφού τα δύο μεγαλύτερα απέκτησαν επιστημονικό τίτλο και τα δύο επόμενα να συνεχίζουν τις σπουδές τους σε γυμνασιακό επίπεδο. 
Όλα αυτά τα χρόνια βιώναμε τα αποτελέσματα της εκάστοτε Δημοτικής αρχής άλλοτε με κάποια ανάπτυξη αλλά με πολλές όμως στρεβλώσεις και αστοχίες, και άλλοτε με παρατεταμένη στασιμότητα που είχε ως αποτέλεσμα στο τέλος της εκάστοτε Δημοτικής θητείας να μένει μία πικρή γεύση και μία μεγάλη απογοήτευση στην πλειονότητα των συμπολιτών μας. Βέβαια όλες αυτές οι ενέργειες των εκάστοτε Δημοτικών αρχόντων είχαν σαν συνέπεια να αυξάνεται το χρέος του Δήμου με τόσο μεγάλο ρυθμό ώστε σήμερα ο Δήμος Μενιδίου να είναι ο πρώτος, σε χρέη, Δήμος της χώρας αφού όλες οι διοικήσεις που πέρασαν επιδίδονταν σε χρηματοβόρα έργα βιτρίνας και όχι σε πραγματικά αναπτυξιακά έργα που θα διευκόλυναν τη ζωή των πολιτών. 
Με τη θέση του απλού πολίτη παρακολουθούσα πάντα τα τεκταινόμενα στο Δήμο (γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματά του) και έβλεπα και βλέπω το Μενίδι μέρα με τη μέρα να αργοσβήνει και να καταπνίγεται από τις «χιονοστιβάδες» των σκουπιδιών και τους ποταμούς των όμβριων υδάτων κατά το χειμώνα. Γι’ αυτό πολλές φορές είχαμε επισκεφτεί μαζί με άλλους συμπολίτες μας τις εκάστοτε Δημοτικές αρχές προκειμένου να τους επισημάνουμε τα παραπάνω προβλήματα άλλα και πολλά άλλα όπως αυτό των ναρκωτικών, πήραμε υποσχέσεις οι οποίες ποτέ δεν υλοποιήθηκαν. 
Σήμερα λοιπόν μετά από ώριμη σκέψη, αποφάσισα με μεγάλη χαρά, να δεχθώ την πρόκληση αλλά και την πρόσκληση που μου προσέφερε ο συμπολίτη μας κ. Θανάσης Κατσιγιάννης και να συμπαραταχθώ μαζί του ως υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές σε μία νέα πρωτοβουλία του, από τη θέση του υποψηφίου Δημάρχου με στόχο την ανατροπή των υφιστάμενων κατεστημένων λογικών και αντιλήψεων και να προσφέρουμε με την νέα αυτή πρωτοβουλία τη δυνατότητα στους συμπολίτες μας να ξεφύγουμε από το τέλμα και την απαξίωση στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος. 
Γνωρίζουμε πολύ καλά σε ποία κατάσταση έχει περιέλθει η χώρα μετά από τη βαθιά και παρατεταμένη κρίση που υφίσταται και ποια προβλήματα θα αντιμετωπίσουμε . Έχουμε όμως την πεποίθηση ότι αν τα ιεραρχήσουμε και τα αντιμετωπίσουμε με ρεαλισμό και ωριμότητα σε συνδυασμό με τη δύναμη που θα μας δώσει ο Αχαρναϊκός λαός στο τέλος θα νικήσουμε προς όφελος όλων των πολιτών. 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου