Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Δεν γιορτάζει φέτος την Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής η Φιλότεχνη... σεβόμενη τη μνήμη του αδικοχαμένου Μάριου

2008 Συναυλία Μανώλη Μητσιά - Μαρίας Φαραντούρη 

2009 Συναυλία Διονύση Σαββόπουλου

2010 Σταύρος Ξαρχάκος - Έλλη Πασπαλά


2016 το μουσικό σύνολο “BIG BAND” της στρατιωτικής μουσικής φρουράς.

21 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Η ΦΙΛΟΤΕΧΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Η Φιλότεχνη Λέσχη Αχαρνών έχει καθιερώσει τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας της μουσικής στις Αχαρνές,με εξαιρετικές συναυλίες

που έχουν καταγραφεί στις σημαντικότερες που δόθηκαν στην πόλης μας.

Τις πρώτες διοργάνωσε με τη στήριξη της Νομαρχίας Αν. Αττικής και του Νομάρχη Λεωνίδα Κουρή.Ήταν οι συναυλίες των Μ.Μητσιά-Μ.Φαραντούρη(2008) ,του Δ.Σαββόπουλου,(2009)του Σταύρου Ξαρχάκου, με την Έλλη Πασπαλά και την ορχήστρα ΚΟΕΜ(2010). 

Με τις οικονομικές δυσκολίες που προέκυψαν με τα μνημόνια, για τρεις χρονιές δεν δόθηκαν συναυλίες, αλλά πάλι η Φιλότεχνη βρήκε τρόπους για τη συνέχιση του εορτασμού , που διοργανώνει έκτοτε με τη στήριξη του Δήμου Αχαρνών.

Το 2013 δόθηκε συναυλία από το μουσικό σύνολο καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Αχαρνών στο πνευματικό κέντρο Θρακομακεδόνων.

Το 2015 προσκάλεσε τη χορωδία του Υπουργείου Πολιτισμού σ΄ένα αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη,που λόγω κακοκαιρίας δόθηκε τον Οκτώβριο στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αχαρνών.Το 2016 προσκάλεσε το μουσικό σύνολο “BIG BAND” της στρατιωτικής μουσικής φρουράς.

Αθηνών(ΣΜΣ/ΑΣΔΥΣ),μιας εξαιρετικής ορχήστρας που βασίζεται στα πνευστά όργανα.

Για τον εφετινό εορτασμό είχε προγραμματίσει συναυλία για τις 22 Ιουνίου στο Δημοτικό Αμφιθέατρο "Μίκης Θεοδωράκης",σε συνεργασία με το Δήμο Αχαρνών,με την πρώτη εμφάνιση της ορχήστρας της Φιλότεχνης,όμως ο άδικος θάνατος του μικρού μαθητή κρίθηκε ως σοβαρός λόγος για την αναβολή της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου