Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Η Ντίβα των Αχαρνών Κατερίνα Σκρέκη στην μεγάλη γιορτή της Μουσικής στον Δήμο Φυλής


Στην μεγάλη μουσική βραδιά του γειτονικού Δήμου Φυλής για την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής θα συμμετάσχει η καθηγήτρια φωνητικής του Δημοτικού Ωδείου Αχαρνών και σπουδαία ερμηνεύτρια συντοπίτισσα μας Κατερίνα Σκρέκη. 

Η μουσική βραδιά που θα πραγματοποιηθεί ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής την Τετάρτη 21 Ιουνίου, στην καρδιά της πόλης των Άνω Λιοσίων στην Πλατεία Ηρώων, θα περιλαμβάνει σπουδαία ονόματα ερμηνευτών, κορυφαίους μουσικούς αλλά και τα ταλέντα του Δημοτικού Ωδείου Φυλής. 

Στην συναυλία θα συμμετέχουν επίσης ο σπουδαίος Συνθέτης κι ερμηνευτής Πάνος Καπίρης, ο κορυφαίος παραδοσιακός ερμνευτής Σπύρος Μπρέπμος, ο Βασίλης Χαραλάμπους, ο Κώστας Ρομάντης, ο Κώστας Χατζής και η Έλλη Λαζάρου 

Μαζί τους τα Μουσικά Σύνολα της Φιλαρμονικής και το Δημοτικό Ωδείο Φυλής μας υπόσχοναι μια ανεπανάλιπτη μουσική βραδιά. 

Ραντεβού με την μελωδία και την ποιοτική Ελληνική μουσική λοιπόν, την Τετάρτη 21 Ιουνίου στην Πλατεία Ηρώων με είσοδο Ελεύθερη!

Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα από εμφανίσεις της Κατερίνας Σκρέκη σε κορυφαίες μουσικές σκηνές 




 Εδώ η Κατερίνα Σκρέκη, στις τελικές πρόβες για τη μουσική  βραδιά του Δήμου Φυλής και κάτω με τον μαέστρο της Φιλαρμονικής και των Μουσικών Συνόλων του Δήμου Φυλής Νίκο Καλομοίρη 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου