Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Ζεστή φιλοξενία σε μαθητές από το εξωτερικό από το 1ο Δημοτικό Θρακομακεδόνων …

… στο πλαίσιο του Προγράμματος Εrasmus




ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ  ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΡΑΠΤΗΣ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Μια εξαιρετικά οργανωμένη και εντυπωσιακή γιορτή ετοίμασε το 1ο δημοτικό Θρακομακεδόνων για την υποδοχή της ομάδας από το εξωτερικό στα πλαίσια του προγράμματος Εrasmus. 

Μετά τον χαιρετισμό από το γενικό γραμματέα του Δήμου Αχαρνών κ. Θανάση Κατσιγιάννη και τον πρόεδρο της πρωτοβάθμιας κ. Κώστα Καρυδάκη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ακολούθησε μια παρουσίαση του Δήμου μας και κέρασμα, για να οδηγηθούμε στη συνέχεια στη βιβλιοθήκη του Κόκκινου Μύλου όπου η αρχαιολόγος κ. Έλενα Κασωτάκη, υπεύθυνη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, μας ξενάγησε στο χώρο πριν πραγματοποιηθεί βιωματικό εργαστήρι κατασκευής μάσκας αρχαίου θεάτρου. Κοντά στα παιδιά βρέθηκε και η Πρόεδρος της δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γεωργία Ευθιμιάδου. 

Τέλος, στο χώρο του σχολείου οι μαθητές της έκτης έκαναν αναπαράσταση των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αρχαία Ελλάδα και η τρίτη παρουσίασε στ´ αγγλικά τους μύθους "Ικαρος και Δαίδαλος" και " Τζίτζικας και Μέρμυγκας". Ακολούθησε πικ νικ στην Πάρνηθα!!! Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 





















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου