Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Άμεση αντίδραση Κασσαβού στο ζήτημα της επίμαχης διασταύρωσης Αρχελάου

Της Βαρβάρας Ταβλάρίδου Μπακάλη 
  
 ΕΠΑΙΝΟΣ
  Τη Δευτέρα  27 Ιουλίου, με αφορμή τα  πρόσφατα τροχαία ατυχήματα στην οδό Αρχελάου, απέστειλα μια ανοικτή επιστολή στο Δήμαρχο Αχαρνών- Θρακομακεδόνων κ. Γιάννη Κασσαβό ζητώντας να ληφθούν επιτέλους κάποια μέτρα αντιμετώπισης του χρονίζοντος αυτού προβλήματος ΚΛΙΚ ΕΔΩ.
  Προς τιμήν του ο κ. Κασσαβός, σε πλήρη αντίθεση με όλους τους προκατόχους του, αντέδρασε ΑΜΕΣΑ.  Εδωσε εντολή να  επισκευαστούν  κατ’ αρχήν τα  υπάρχοντα σήματα, να τοποθετηθούν συμπληρωματικά νέα, να γίνει η αναγκαία διαγράμμιση στο οδόστρωμα και να αποσταλεί σχετική επιστολή προς την αρμόδια Τροχαία . Ηδη στην επίμαχη διασταύρωση Αρχελάου και Μακεδονομάχων τοποθετήθηκε καθρέπτης, όπως δε με διαβεβαίωσε ο υπεύθυνος του Δήμου κ. Γιώτης, ελέγχονται όλα τα τροχαία σήματα  στους Θρακομακεδόνες προκειμένου να καταστούν και πάλι λειτουργικά .
  Επί πλέον, ύστερα από προσωπική του πρόσκληση, είχα την ευκαιρία  την Τετάρτη 30/7 να ενημερώσω και προφορικά για το όλο θέμα διεξοδικά τόσο τον κ. Δήμαρχο όσο και τον Γ.Γραμματέα του Δήμου κ. Θ. Κατσιγιάννη και να λάβω τη διαβεβαίωση ότι στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα οι υπηρεσίες του Δήμου θα ασχοληθούν σοβαρά με το θέμα υιοθετώντας λύσεις σύμφωνες με τις ισχύουσες στην Ευρώπη νέες προδιαγραφές. Ευελπιστώ ότι  θα το πράξουν.
  Η αντίδραση αυτή του κ. Κασσαβού  εκτός του ότι συνάδει απόλυτα  με την ευθύνη για την προστασία της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας των δημοτών του  που βέβαια απορρέει από τα καθήκοντά του, καταδεικνύει την προσωπική του ευαισθησία και αναδεικνύει ένα νέο ήθος όσον αφορά στη μέχρι τώρα λειτουργία του Δήμου.
  Γι’ αυτό και αισθάνομαι την ανάγκη και την υποχρέωση να τον ευχαριστήσω δημόσια. Εξάλλου όπως έχει πει ο μέγας διδάσκαλος του Γένους Αδαμάντιος Κοραής:
«Επαίνει τόσον τον καλόν, ώστε να ενοχλείται ο αδιάφορος, να εντρέπεται ο παρεκτραπείς και τότε θέλεις ιδεί τι δύναται να κατορθώσει η τοιαύτη ενόχλησις».

                                             Βαρβάρα Ταβλαρίδου Μπακάλη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου