Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Παβίσεβιτς και Ομπράντοβιτς στον Αχαρναϊκό




Δύο νέα πρόσωπα εντάχθηκαν στην οικογένεια του Αχαρναϊκού, οι Σέρβοι MarkoPavicevic και NemanjaObradovic συμφώνησαν σήμερα με την Διοίκηση της ΠΑΕ!

Ο Marko Pavicevic είναι αυτή την στιγμή ένα από τα δυνατότερα ποδοσφαιρικά ονόματα της κατηγορίας που πολλές ομάδες θα επιθυμούσαν να έχουν στο ρόστερ τους! Είναι 29 ετών (03/09/86), επιθετικός, ξεκίνησε την καριέρα του στην Τάκοβο, ακολούθησε η Σβόνιο, η Σλόμποντα, Εθνικός Άχνας, Μπόρατς Τσακ, η Βάζντοβατς, ενώ έκλεισε την σεζόν 2014-2015 στην Ερμιονίδα.

Επίσης ταλαντούχος είναι και ο 26χρονος (26/05/1989) Nemanja Obradovic που αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης την οποία επιθυμεί ο Σίνισα Γκόγκιτς και η Διοίκηση να ενισχύσουν ιδιαίτερα. Ο Obradovic ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα με την Εθνική ομάδα U21 της Σερβίας, τα πρώτα βήματα έγιναν στην τοπική Ραντ, ακολούθησαν οι KingPetar, Πόμπεντα Πρίλετ, Παλίλουλατς Βελιγραδίου, Ντρίνα Σβόρνικ, Σρεμ Σρέμτσκα, Πρελετέρ, ενώ στην Ελλάδα είχε μια επιτυχημένη πορεία σε Κέρκυρα και Λαμία.

Τους δύο νέους παίκτες που την Τετάρτη θα υποβληθούν σε εργομετρικά τεστ, υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Χαράλαμπος Σταμούλης και ο Αντιπρόεδρος Αθανάσιος Παγώνας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου