Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Υπεγράφη η σύμβαση ανακατασκευής των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του δήμου Αχαρνών


Τη σύμβαση για την ανακατασκευή όλων των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου, με την ανάδοχο εργολαβική εταιρεία υπέγραψε ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός, την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, παρουσία του Αντιδημάρχου Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Χρύσανθου Κόνταρη. Η ανάδοχος εργολαβική εταιρεία ανέλαβε την αναβάθμιση των σταθμών, βάσει των προδιαγραφών που ορίζει το Προεδρικό Διάταγμα 99/2017.

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ, χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εσωτερικών, με στόχο τη δημιουργία ασφαλέστερων και πιο σύγχρονων υποδομών για τα παιδιά του Δήμου.

Ο Δήμος, μέσω της Τεχνικής Υπηρεσίας, ολοκλήρωσε όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες για την υλοποίηση του έργου, το οποίο προέκυψε ύστερα από ανοικτό δημόσιο διαγωνισμό. Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα, με στόχο την ολοκλήρωσή τους μέχρι το καλοκαίρι. Στο πλαίσιο του έργου θα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες επισκευές στους παιδικούς σταθμούς, η εγκατάσταση νέων υποδομών και η εξασφάλιση των απαιτούμενων πιστοποιητικών λειτουργίας.

«Επενδύουμε στις σχολικές υποδομές, σε ένα καλύτερο εκπαιδευτικό περιβάλλον για τα παιδιά μας, διαμορφώνουμε ένα καλύτερο αύριο για τη νέα γενιά των Αχαρνών. Με τη συνεχή στήριξη του Υπουργείου Εσωτερικών ο Δήμος Αχαρνών προχωρά δυναμικά στην ολοκλήρωση του έργου, προσφέροντας ασφαλείς και λειτουργικούς χώρους για τα παιδιά μας» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός μετά την υπογραφή της σύμβασης.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου