Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Με απόλυτη επιτυχία η 3η Λευκή Νύχτα του Δήμου Αχαρνών

 


Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Αχαρνών έζησε σε ρυθμούς Λευκής Νύχτας, το βράδυ του Σαββάτου 5 Οκτωβρίου. Χιλιάδες δημότες από κάθε γωνιά της πόλης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Διεύθυνσης Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωφελών Δομών και κατέβηκαν στο κέντρο της πόλης για να διασκεδάσουν αλλά και να ψωνίσουν από την τοπική αγορά η οποία, στο πλαίσιο της βραδιάς, μείωσε τις τιμές, δελεάζοντας, με αυτό τον τρόπο, τον κόσμο να ψωνίσει και να εκμεταλλευτεί τις μεγάλες προσφορές

Η κεντρική πλατεία και οι γύρω δρόμοι γέμισαν ζωή και τα μαγαζιά του εμπορικού κέντρου, με τις πόρτες τους ανοιχτές μέχρι αργά, προσέφεραν εκπτώσεις και προσφορές, ενισχύοντας την εμπορική κίνηση της περιοχής. Μπάντες διασκορπισμένες σε διάφορες γωνιές του κέντρου, χορευτικά και καλλιτεχνικά δρώμενα για μικρούς και μεγάλους, έδωσαν το απαραίτητο εορταστικό στίγμα στη βραδιά. Η Λευκή Νύχτα στις Αχαρνές έχει πλέον καθιερωθεί ως ένα από τα πιο επιτυχημένα γεγονότα του χρόνου και ο Δήμος έχει θέσει τις βάσεις για τη συνέχιση αυτού του δυναμικού θεσμού.

«Για άλλη μια φορά, η Λευκή Νύχτα στις Αχαρνές στέφθηκε με επιτυχία. Η πόλη μας γέμισε με ζωή, χαμόγελα και μουσική σε μια μοναδική βραδιά γεμάτη ψυχαγωγία και ευκαιρίες για αγορές. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης, τη Διεύθυνση Πολιτισμού Αθλητισμού και Κοινωφελών Δομών, τον Αντιδήμαρχο Νίκο Δαμάσκο, τους καταστηματάρχες και τους εργαζόμενους του Δήμου καθώς και τους δημότες μας που τίμησαν με την παρουσία τους την πόλη μας», δήλωσε ο δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωφελών Δομών Νίκος Δαμάσκος τόνισε: «Καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον γιορτής και αισιοδοξίας για όλους σε μια εποχή δύσκολη. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους όσοι εργάστηκαν σκληρά για την επιτυχή διοργάνωση και φυσικά τον κόσμο που συμμετείχε με τόσο ενθουσιασμό. Οι Αχαρνές δείχνουν κάθε χρόνο ότι μπορούν να πρωταγωνιστούν σε τέτοιου είδους διοργανώσεις».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου