Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Παρουσία Μητροπολίτη Αθηναγόρα - Δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού – Ν. Χαρδαλιά και Γ. Καραμέρου το πρώτο Κουδούνι στο Μενίδι

 
Το πρώτο κουδούνι χτύπησε σήμερα και τα σχολεία των Αχαρνών γέμισαν με παιδικά χαμόγελα, χαρά και ενθουσιασμό. Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό αλλά και με τα εγκαίνια μιας νέας σχολικής μονάδας, του 21ου Δημοτικού Σχολείου, παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός, ο οποίος συνοδεία αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων παραβρέθηκε σε τελετές αγιασμού σε διάφορα σχολεία της περιοχής, συμπεριλαμβανομένων του 21ου Δημοτικού Σχολείου, των 4ου και 3ου ΓΕΛ καθώς και των Μοντεσσοριανών Σχολείων. Ο κ. Βρεττός αντάλλαξε θερμές ευχές με τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, ενώ τόνισε τη σημασία της συνεργασίας όλων για μια επιτυχημένη και δημιουργική σχολική χρονιά.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων του στα σχολεία, ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους διευθυντές των σχολείων και τους εκπαιδευτικούς, επισημαίνοντας τη δέσμευση της Δημοτικής Αρχής για τη συνεχή στήριξη των σχολικών μονάδων.

«Στην σημερινή μας επίσκεψή στο 4ο ΓΕΛ Αχαρνών, στο 3ο ΓΕΛ αλλά και στα Μοντεσσοριανά Σχολεία διαπιστώσαμε για ακόμα μια φορά τη θέληση των μαθητών μας για γνώση αλλά και το υψηλό επίπεδο του εκπαιδευτικού μας προσωπικού. Πάνω από 15.000 μαθητές φοιτούν στα σχολεία μας και η ευθύνη για εμάς είναι μεγάλη. Θα κάνουμε το παν για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους και θα είμαστε δίπλα τους για ό,τι και αν χρειαστούν», τόνισε ο Δήμαρχος Αχαρνών, την πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου