Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Σημαντικές εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης στα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αχαρνών

 
Σημαντικές εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης στα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, δημοτικά και νηπιαγωγεία, πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, από την αρμόδια σχολική επιτροπή και τον πρόεδρό της Βαγγέλη Κατάρα, συμβάλλοντας έτσι ουσιαστικά στη βελτίωση των υποδομών και της ασφάλειας των μαθητών. Οι εργασίες αυτές δεν περιορίζονται μόνο στους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς εκτελούνται καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, αλλά το καλοκαίρι προσφέρει την ευκαιρία για πιο εκτεταμένες παρεμβάσεις συντήρησης και ανακαίνισης.

Οι εργασίες αφορούν τη βελτίωση των υποδομών, εξασφαλίζοντας ένα σύγχρονο, ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον μάθησης για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς και επιβεβαιώνουν την προσήλωση της δημοτικής αρχής στη συνεχή αναβάθμιση των σχολικών υποδομών.

Η στήριξη των σχολείων αποτελεί διαρκή προτεραιότητα για τον Δήμαρχο Αχαρνών, Σπύρο Βρεττό διασφαλίζοντας έτσι ότι τα παιδιά της πόλης μαθαίνουν σε ασφαλή εκπαιδευτικά περιβάλλοντα.

«Με τις συντονισμένες αυτές παρεμβάσεις, θέλουμε να εξασφαλίσουμε ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας. Οι παρεμβάσεις αυτές αποδεικνύουν ότι συνεχίζουμε την προσπάθεια βελτίωσης όλων των υποδομών μας με στόχο τη διαρκή αναβάθμισή τους και τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της σχολικής μας κοινότητας.», τονίζει ο κ. Σπύρος Βρεττός.

Οι σχολικές μονάδες στις οποίες πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες είναι οι εξής:

Δημοτικό σχολείο Βαρυμπόμπης (Αλλαγή στέγης)
21ο Δημοτικό σχολείο
2ο Δημοτικό σχολείο
5ο Δημοτικό σχολείο
7ο Δημοτικό σχολείο
6ο-12ο Δημοτικό σχολείο
14ο Δημοτικό σχολείο
20ο Νηπιαγωγείο
4ο Δημοτικό σχολείο
10ο Νηπιαγωγείο
26ο Δημοτικό σχολείο
17ο Δημοτικό σχολείο
1ο Νηπιαγωγείο
2ο Νηπιαγωγείο
31ο Νηπιαγωγείο (Ολυμπιακό Χωριό)
15ο Νηπιαγωγείο
26ο Νηπιαγωγείο
8ο Δημοτικό σχολείο
23ο Δημοτικό σχολείο
24ο Νηπιαγωγείο
18ο Δημοτικό σχολείο
1ο Δημοτικό σχολείο
20ο Νηπιαγωγείο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου