Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Γιώργος Καραμέρος: Νέο ξεκίνημα με το κεφάλι ψηλά!


Με αφορμή την ορκωμοσία της νέας Βουλής, που τελέστηκε το απόγευμα της Κυριακής 28 Μαΐου 2023 ο συντοπίτης μας και πρώτος σε ψήφους βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικής Αττικής Γιώργος Καραμέρος, με ανάρτησή του στην προσωπική σελίδα του στο facebook, ανέφερε τα εξής:

Απόψε το απόγευμα ορκίζομαι βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ εκπροσωπώντας την Ανατολική Αττική.

Δεν θα είμαι μόνος στη Βουλή. Θα είμαστε μαζί με μία προς μία και έναν προς έναν, τους πολίτες που μου δώσατε ψήφο πρωτιάς με εντολή για ανανέωση και δυνατή εκπροσώπηση.

Τέλος η πικρία των πρώτων ημερών για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Νέο ξεκίνημα με το κεφάλι ψηλά, αποφασιστικότητα και στοχοπροσήλωση για να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ με την στήριξή σας, Δύναμη Εγγύησης της πολιτικής ισορροπίας. Επανασυστηνόμαστε με τις θετικές προγραμματικές μας προτάσεις για το κοινωνικό κράτος χωρίς φάλτσα.

Απευθυνόμαστε στους ελεύθερους επαγγελματίες στους νέους.

Είμαστε κόμμα εξουσίας. Δεν είμαστε συμπλήρωμα της Δεξιάς ή κόμμα διαμαρτυρίας.

Αντίπαλός μας είναι η Νέα Δημοκρατία και η αλαζονεία που επιδεικνύει μιλώντας για "σεισμό", κυριαρχία και παντοδυναμία την ώρα που εμείς μιλάμε για μηχανισμούς αναδιανομής του πλούτου αλλά για αυτά θα μιλήσουμε από αύριο το πρωί...

Θα προσπαθήσω να φανώ συνεπής, αντάξιος της εντολής σας, σταθερός στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα τον οποίο και ευχαριστώ που με συμπεριέλαβε στην εκλογική επιτροπή για την αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου.

Πέσαμε αλλά Σηκωνόμαστε Όρθιοι/ες, ανθεκτικοί/ες. Βελτιωνόμαστε και προχωράμε. Είμαστε σπόρος και θα φυτρώσουμε γρήγορα.

Θα νικήσουμε!





 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου