Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού με τον Καθηγητή του ΕΚΠΑ Δρ. Ευθύμιο Λέκκα


Συνάντηση εργασίας με τον καθηγητή Δυναμικής Τεκτονικής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας και Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών στο ΕΚΠΑ και Πρόεδρο του ΟΑΣΠ, Δρ. Ευθύμιο Λέκκα, είχε τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός.

Κατά τη συνάντηση έγινε διεξοδική συζήτηση για τις πληγείσες- από τις πρόσφατες πυρκαγιές-περιοχές του δήμου, τα επικίνδυνα σημεία που χρήζουν άμεσης παρέμβασης καθώς τις μακροπρόθεσμες συνέπειες των καταστροφών.

Ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός ανέφερε : «Στη συνάντηση με τον κ. Λέκκα ενημερώθηκα αναλυτικά για τα βήματα που πρέπει γίνουν για την αντιμετώπιση των συνεπειών από τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου. Έργα και παρεμβάσεις για τις οποίες απαιτείται η συνεργασία υπουργείων, Περιφέρειας και των υπόλοιπων αρμόδιων φορέων για την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη πραγματοποίησή τους. Οι πυρκαγιές, ως γνωστό, αφήνουν ένα βαρύ περιβαλλοντικό αποτύπωμα που πρέπει να αντιμετωπιστεί με την ανάλογη στήριξη κι ενίσχυση».

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γιάννης Δημητρακόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής του Δήμου Νίκος Γεωργακόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου