Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Συγκλονιστική μουσικοχορευτική παράσταση από τους Ηπειρώτες των Αχαρνών στις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 21

 



Δέος και ρίγη συγκίνησης προκάλεσαν τα μέλη του Συλλόγου Ηπειρωτών Αχαρνών με τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος και και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αχαρνών (ΔΗΚΕΑ) με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Η χορευτική ομάδα της Ένωσης Ηπειρωτών Αχαρνών ανέβηκε στη σκηνή της Κεντρικής Πλατείας Αγίου Βλασίου,  το βράδυ της Κυριακής 3 Οκτωβρίου και παρουσίασε ένα μοναδικό μουσικό-χορευτικό δρώμενο με εμβόλιμα θεατρικά στοιχεία. Το άρτια καλλιτεχνικό επετειακό έργο, ήταν αφιερωμένο στο Σούλι και τους Σουλιώτες, από την εγκατάσταση τους στα βουνά του Σουλίου,
τους αγώνες τους εναντίον των Οθωμανών προεπαναστατικά αλλά και κατά την διάρκεια της επανάστασης, μέχρι και τον Θάνατο του μεγάλου μας ήρωα, Μάρκου Μπότσαρη.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της εξαίσιας παράστασης είχε ο χοροδιδάσκαλος της Ένωσης Ηπειρωτών Αχαρνών Θεοφάνης Μεντής και η Μουσική ενορχήστρωση έφερε την "υπογραφή" της Ηπειρώτικης ζυγιάς του Ηλία Πλαστήρα.

Το αποτέλεσμα δικαίωσε άπαντες! Τους συντελεστές της παράστασης αλλά και το κοινό που στο φινάλε σηκώθηκε όρθιο για να τους χειροκροτήσει!

Στο τέλος της παράστασης εξάλλου η Πρόεδρος της Ένωσης Ηπειρωτών Αχαρνών Μελπομένη Καράλη, δέχθηκε τα θερμά συγχαρητήρια του Δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα






































































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου