Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Διανομή σχολικών ειδών από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών


Στη δωρεάν διανομή σχολικών ειδών για τη στήριξη μαθητών και μαθητριών ευάλωτων κοινωνικών ομάδων του δήμου Αχαρνών, προχώρησε το πρωί της Πέμπτης 7 Οκτωβρίου, το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου με επικεφαλής τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιώργο Πετάκο.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός που ήταν παρών στη διανομή των σχολικών ειδών δήλωσε σχετικά: «Με τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του ο δήμος μας προσπαθεί να στηρίξει όλους τους μαθητές της πόλης, πολύ δε περισσότερο αυτούς που έχουν πραγματική ανάγκη».

Με την αμέριστη συμπαράσταση και αρωγή του Συλλόγου Εργαζομένων του δήμου, της Πρεσβείας της Γεωργίας, της Motor Oil, των δημοτών Ελένης Μαργέτη και Χρήστου Αβραμίδη συγκεντρώθηκαν σχολικά είδη που δόθηκαν σε μαθητές και μαθήτριες που προέρχονται από οικογένειες ευπαθείς, ευάλωτες και από οικογένειες προερχόμενες από τις πληγείσες, από τις πυρκαγιές, περιοχές του δήμου.

Το κάθε σετ σχολικών ειδών περιείχε: Τσάντα με κασετίνα, γραφική ύλη, μάσκες και αντισηπτικά μαντηλάκια, νερά καθώς και μια σακούλα με μπισκότα, κρουασάν, κράκερς και μπάρες δημητριακών.










 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου