Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Μια ιστορία επιτυχίας... από το 2ο ΕΠΑΛ Αχαρνών!

2ος εισακτέος, με σειρά Πανελλήνιας κατάταξης στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στην σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών,  ο Χριστόφορος Περουκίδης



Την Τρίτη 27-8-2019 ανακοινώθηκαν οι βάσεις των φετινών πανελληνίων εξετάσεων και μαζί φυσικά και οι σχολές εισαγωγής των επιτυχόντων μαθητών.
 Το 2ο ΕΠΑΛ Αχαρνών, συνεχίζοντας για δεύτερη χρονιά τις επιτυχίες των μαθητών του, ανακοίνωσε την εισαγωγή του μαθητή Χριστόφορου Περουκίδη στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στην σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών με σειρά πανελλήνιας κατάταξης... 2ος εισακτέος!!!
 Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι και πέρυσι ο μαθητής Γιάννης Βίγλατζης, του ίδιου λυκείου, μπήκε 5ος στην ίδια σχολή του Ε.Μ.Π. 
Ο Χριστόφορος, έχοντας τελειώσει το ΓΕΛ, γράφτηκε το σχολικό έτος 2017-18 στην Β' τάξη του Μηχανολογικού Τομέα της ειδικότητας "Τεχνικός Οχημάτων" του 2ου ΕΠΑΛ Αχαρνών αποφασισμένος να επιτύχει το στόχο του.
 Φέτος συμμετείχε στις πανελλαδικές εξετάσεις για τους αποφοίτους των ΕΠΑΛ και κατάφερε να συγκεντρώσει 18.465 μόρια, έχοντας γράψει τον απόλυτο βαθμό 100 στα 100 σε δύο μαθήματα ειδικότητας: "Στοιχεία Μηχανών" και "Μηχανές Εσωτερικής Καύσης". 
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, όχι μόνο στον ίδιο, για την προσπάθειά του, αλλά και στους καθηγητές του στο σχολείο για την στήριξή τους και την καθοδήγησή τους. 
Η πόλη μας χρειάζεται τέτοια παραδείγματα και πρέπει να προβάλλονται. 
Ο Χριστόφορος είναι ένα τέτοιο παράδειγμα! Του ευχόμαστε όλοι καλή φοιτητική ζωή, λαμπρή ακαδημαϊκή εξέλιξη και φυσικά καλή σταδιοδρομία! 
Στο 2ο ΕΠΑΛ Αχαρνών λειτουργούν επίσης, εκτός από τον Μηχανολογικό τομέα, και άλλοι δύο τομείς, τομέας Δομικών Έργων και τομέας Ηλεκτρολογικός-Ηλεκτρονικός με εξαιρετικές επιτυχίες εισαγωγής μαθητών στα πανεπιστήμια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου