Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Ευχαριστήριο από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κρητών Αχαρνών σε όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση της 78ης επετείου από τη Μάχη της Κρήτης






Δελτίο τύπου

Ευχαριστήριο από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κρητών Αχαρνών

Εκ μέρους του ΔΣ ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Αχαρνών κ. Δημήτρης Γιαννούλης, ευχαριστεί όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και παρευρέθηκαν στο εορτασμό της 78ης επετείου από τη Μάχη της Κρήτης, που έγινε στον φιλόξενο χώρο του Συλλόγου μας την Κυριακή 19 Μαΐου 2019.  
Προηγήθηκε η επιμνημόσυνος δέηση και ο χαιρετισμός του Δημάρχου της πόλης μας κ. Ι. Κασσαβού. Ακολούθησε καλωσόρισμα και σύντομη αναφορά στη σημασία της Μ. Κρήτης από τον Πρόεδρο του Συλλόγου.
Στη συνέχεια, ο κεντρικός ομιλητής Αντιστράτηγος ε.α  Α. Μυτιληνάκης, αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα και καθοριστικής σημασίας γεγονότα της μεγάλης αυτής Μάχης. Η ομιλία  συνοδεύτηκε με Κρητικούς χορούς από τα συγκροτήματα του Συλλόγου μας και με τα ‘’Κρητικά Κατοχικά Μοιρολόγια’’ με τις συγκινησιακές αφηγήσεις της  μαθήτριας του λυκείου Πηνελόπης Μπικάκη.
Στην ορχήστρα μας συμμετείχαν: Ο μεγάλος ερμηνευτής  Σωτ. Δωγάνης (Τραγούδι) και οι καταξιωμένοι κρητικοί καλλιτέχνες Γ. Κακλής (Λαούτο-Τραγούδι), Διον. Κορνηλάκης (Λύρα) και Παπαδάκης Ανδρέας (Λαούτο).  Όλους τους εκλεκτούς καλλιτέχνες μας, τον Αντιστράτηγο κεντρικό ομιλητή και την Πηνελόπη Μπικάκη τους ευχαριστούμε θερμά για  την ανιδιοτελή συμμετοχή τους  και για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά μας.  
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας. Παρευρέθηκαν επίσης οι βουλευτές Ι. Δέδες (ΣΥΡΙΖΑ) και Β. Οικονόμου (ΝΔ). Ο Δήμαρχος Αχαρνών Ι.  Κασσαβός, ο τέως Δήμαρχος Σωτ. Ντούρος, υποψήφιοι Δήμαρχοι και υποψήφιοι Δημοτικών και περιφερειακών παρατάξεων, Δημοτικοί Σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι και υποψήφιοι πολιτικών κομμάτων. Παρόν και ο Διοικητής της 180ΜΚΒ/ΧΩΚ Μ. Μυτηλινάκης. Επίσης, Πρόεδροι Δημοτικών Οργανισμών, εκπρόσωποι Κρητικών και πολιτιστικών Συλλόγων, ο πρόεδρος της Κρητικής Εστίας Γ. Κατσαράκης και της  Ομοσπονδίας Σωματίων Αμαριωτών Νικ. Κραουνάκης. Μαζί μας και ο Αντ/δρος της  Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητών Γ. Χριστοδουλάκης και ο τέως Αντιδήμαρχος και ιστορικό μέλλος του Συλλόγου μας Στέλιος Αποστολάκης. Τιμητική η παρουσία της κ. Άννας Μπιθικώτση κόρης του αείμνηστου τραγουδιστή Γρηγόρη Μπιθικώτση.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης προσφέρθηκε παραδοσιακό κέρασμα στους παρευρισκόμενους.
Ευχόμαστε και του χρόνου με υγεία και καλή επιτυχία στις επιδιώξεις και τους στόχους όλων.   
 Ο                                                                                                        Ο
      Πρόεδρος                                                                                              Γ.Γ
Δημήτρης Γιαννούλης                                                                   Νικ. Φουκαράκης

 Περισσότερα για την εκδήλωση στο Facebook του Συλλόγου μας : ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ - Η ΚΡΗΤΗ.  Και του χρόνου με υγεία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου