Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τα «Ανθεστήρια 2019»



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα «Ανθεστήρια 2019» από τον Αγροτικό Ανθοκομικό Συνεταιρισμό Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής, στην Αμυγδαλέζα Αχαρνών το Σάββατο 2 Μαρτίου, στις 11.00 τελέστηκαν τα εγκαίνια. 
Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Συνεταιρισμού Μεταξάς Αλέξανδρος άνοιξε την εκδήλωση, καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους, και ενημέρωσε τους αρμόδιους, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Συνεταιρισμός για την λειτουργία του, ζητώντας την στήριξη του καθενός, στο επίπεδο που του αναλογεί. 
Τα εγκαίνια τελέστηκαν από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, κύριο Νίκο Αντώνογλου, ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση. 
Χαιρετισμό απηύθυνε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κύριος Πάνος Σκουρολιάκος και ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κύριος Γεώργιος Βλάχος. 
Επίσης, χαιρέτισε την εκδήλωση ο Δήμαρχος του Δήμου Αχαρνών κύριος Γιάννης Κασσαβός. 
Παραβρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος του Δήμου Αχαρνών κύριος Σπύρος Βρεττός. 
Την εκδήλωση επισκέφτηκαν κλιμάκια της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής και του ΟΠΕΚΕΠΕ. 
Ο πρόεδρος της κεντρικής Ανθαγοράς Αθηνών, δρεπτού άνθους, κύριος Αθανάσιος Κελμάγερ επισκέφτηκε επίσης τα Ανθεστήρια. 
Ήταν μια εκδήλωση γεμάτη επαφές και συνεργασίες με τους επαγγελματίες του χώρου μας και τους παραγωγούς, καθώς είχαμε προσέλευση απ’ όλη την Ελλάδα. 
Ήταν μια εκδήλωση γεμάτη λουλούδια και χρώματα, γεμάτη χαμόγελα και όμορφη διάθεση, όπως αρμόζει δηλαδή στην υποδοχή της Άνοιξης. 
Ο Αγροτικός Ανθοκομικός Συνεταιρισμός Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους επισκέφτηκαν τον χώρο του, το Σαββατοκύριακο των Ανθεστηρίων και συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της όμορφης εκδήλωσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου