Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

ΤΟ ΜΕΝΙΔΙΟΥ - ΦΥΛΗΣ ΤΗΣ ΚΝΕ - Με συμμετοχή μαθητών και νέων εργαζομένων η εκδήλωση για τις Αποφάσεις του 12ου Συνεδρίου 


Πηγή: https://www.902.gr/

Εκδήλωση - συζήτηση, με τη συμμετοχή πολλών μαθητών αλλά και νέων εργαζομένων, με τίτλο «Με όπλο τις Αποφάσεις του 12ου Συνεδρίου μας, στη μάχη για την ενίσχυση της ΚΝΕ και του ΚΚΕ παντού», πραγματοποίησε η ΤΟ Μενιδίου - Φυλής της ΚΝΕ, στην καφετέρια Museum στην πλατεία Αγίου Βλάση στο Μενίδι. Ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο Ιάσονας Φανός, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. 
Στην εκδήλωση έγινε αναφορά στα οξυμένα και ιδιαίτερα προβλήματα της περιοχής, όπως η αυξημένη εγκληματικότητα αλλά και ο ΧΥΤΑ Φυλής, και στη δράση που ανέπτυξαν γύρω από αυτά οι δυνάμεις της ΚΝΕ στο πλευρό των Κομματικών Οργανώσεων όλο το προηγούμενο διάστημα. 
Έγινε αναφορά στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές στα σχολεία της περιοχής, τα οποία έχουν αναδειχθεί μέσα και από τις παρεμβάσεις των βουλευτών του ΚΚΕ στην Βουλή αλλά και τη δράση των τοπικών Οργανώσεων του Κόμματος και της ΚΝΕ και εξήγησε για ποιον λόγο οι μαθητές δεν πρέπει να αφήσουν να περάσει το νομοσχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για το Νέο Λύκειο το οποίο βάζει ακόμα περισσότερα εμπόδια σε αυτούς και τις οικογένειές τους. 
Τέλος, ο ομιλητής εξήγησε για ποιον λόγο οι φετινές εκλογικές αναμετρήσεις έχουν ιδιαίτερη σημασία για τη νεολαία και κάλεσε σε συμπόρευση και ενίσχυση των δυνάμεων της ΚΝΕ και του ΚΚΕ παντού.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου