Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Κούλη Μουστακάτου, από το ...κινητό του Γιάννη Σωτηρόπουλου




Δείτε το ζειμπέκικο του "Βοτανικού ο μάγκας", που χόρεψε ο Κούλης Μουστακάτος, ο οποίος έχει συμπληρώσει περισσότερα από 50 χρόνια αγώνων στα κοινά της πόλης μας. 
Το βαρύ ζειμπέκικό του κατέγραψε, με το κινητό του τηλέφωνο, ο δημοσιογράφος του STAR και συμπολίτης μας Γιάννης Σωτηρόπουλος. Και οι δύο τους βρέθηκαν με τις παρέες τους παραμονή Θεοφανίων στο γνωστό μουσικό μεζεδοπωλείο της πόλης μας "Εν Αχαρναίς η Αυλή". Το αξιόλογο αυτό μουσικό στέκι βρίσκεται στη συμβολή των οδών Δεκελείας και Βουλγαροκτόνου. Το έχει δημιουργήσει με πολύ κόπο με μεράκι ο Κώστας Δαμάσκος, πρώην στέλεχος της Πολεμικής μας Αεροπορίας. 
Κάθε Σάββατο βράδυ έχει LIVE μουσική και γίνεται χαμός. Στο τραγούδι η Πόπη Κοσμίδου και ο Σωτήρης Παγώνας. Τηλέφωνα κρατήσεων 210 2445801 & 6984555699. 

Δίκαια τράβηξε την προσοχή του συντοπίτη μας διακεκριμένου δημοσιογράφου το ζεϊμπέκικο του ευπατρίδη Κούλη Μουστακάτου, που διακρίθηκε για την αξιοπρεπή του παρουσία στα κοινά, σε μια εποχή που ουδείς σκεπτόταν να ασχοληθεί με τα δημοτικά, χωρίς κομματική έγκριση. Δείτε εδώ  ποιος είναι.
Πολύ σωστή και η επιλογή του να διασκεδάσει σε ένα χώρο που φέρει τη σφραγίδα του Κώστα Δαμάσκου, ο οποίος φιλοδοξεί να προσφέρει μια δική του, ξεχωριστή άποψη, για τη διασκέδαση στην πόλη. 
Όσο για το Γιάννη Σωτηρόπουλο, τι να πει κανείς. Δεν ησυχάζει ούτε όταν κοιμάται...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου