Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις «Ονειρεμένα Χριστούγεννα στον Δήμο Αχαρνών» με την υπογραφή της ΔΗ.Κ.Ε.Α



Με ποιοτικές και γεμάτες μηνύματα δράσεις για τα παιδιά, συνεχίζονται στην κεντρική πλατεία, τα «Ονειρεμένα Χριστούγεννα στο Δήμο Αχαρνών. 
Το Σαββατοκύριακο εκατοντάδες παιδιά είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στο σταθμό των παιχνιδιών, να φτιάξουν τις δικές τους κατασκευές, να διαβάσουν παραμύθια, να παίξουν με τα τεράστια φουσκωτά και να κάνουν αστείες ή όμορφες ζωγραφιές στα προσωπάκια τους. Επίσης, να αγκαλιάσουν και να φωτογραφηθούν με τον Άγιο Βασίλη και να στείλουν τα δικά τους γράμματα μέσα από το ταχυδρομείο των ξωτικών. 
Απόλυτα διασκεδαστικό αλλά και συνάμα σημαντικό για τη σχέση των παιδιών με τα ζώα ήταν το show από εκπαιδευμένα σκυλιά που διοργάνωσε η σχολή SMART DOG και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι επισκέπτες ενώ πλούσια δώρα και πολύ γέλιο επεφύλασσε για τους νικητές ο διαγωνισμός με κατοικίδια που έφεραν κάτοικοι της πόλης. Παράλληλα, φιλοζωικές οργανώσεις ενημέρωναν τον κόσμο για τις υιοθεσίες κατοικίδιων καθώς και το πόσο καταλυτική για την ψυχική υγεία των παιδιών είναι η συγκατοίκησή τους τους με ζώα. 
Τέλος, πολλοί κάτοικοι επισκέφτηκαν το σπιτάκι Αλληλεγγύης όπου συγκεντρώνονται (μέχρι και σήμερα 19/12) τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής. 
Η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α Μαρία Ναυροζίδου δήλωσε σχετικά: 
«Στόχος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης είναι να μεταφέρουμε, ανθρώπινα και με πολύ αγάπη, τον παλμό των Άγιων ημερών στις ψυχές των δημοτών και σε κάθε γωνιά της πόλης μας. Μέσα από τις εκδηλώσεις της ΔΗΚΕΑ, μικροί και μεγάλοι, μπορούν αντλήσουν μηνύματα ζωής, ελπίδας, αισιοδοξίας και χαράς. Με τη συμμετοχή των κατοίκων φιλοδοξούμε να κάνουμε τα φετινά Χριστούγεννα, πραγματικά ονειρεμένα Χριστούγεννα στο Δήμο Αχαρνών»

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου