Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Και με τη βούλα της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Αχαρνών η Έλενα Μότσια


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Την Τρίτη 6/11/2018 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του 7ου Λυκείου Αχαρνών, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Γονέων μετά από αίτημα 30 αντιπροσώπων με μοναδικό θέμα την διαπίστωση της εγκυρότητας / νομιμότητας ανασύνθεσης Δ.Σ. της 18/9/2018. 

Η ανασύνθεση Δ.Σ εναπόκειται στην διακριτική ευχέρεια του Δ.Σ. και η διαπίστωση εγκυρότητας/νομιμότητας δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες της Γενικής Συνέλευσης (άρθρο 12 παρ. 7 του καταστατικού μας), ως εκ τούτου δεν ήταν υποχρεωτική η σύγκληση Γενικής Συνέλευσης με το θέμα αυτό. Παρά ταύτα, προέβημεν στη σύγκληση της Γ.Σ. στο πλαίσιο της Δημοκρατίας και της διαφάνειας. 

Η παρουσία των εκπροσώπων της Ομοσπονδίας και του νομικού συμβούλου που είχαμε προσκαλέσει προς ορθή ενημέρωση των αντιπροσώπων μας, κάλυψαν όποια τυχόν ερωτήματα και αμφιβολίες είχαν δημιουργηθεί στους αντιπροσώπους μας, για την νομιμότητα / εγκυρότητα της ανασύνθεσης του Δ.Σ. 

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τα μέλη / αντιπροσώπους μας ότι οδηγός μας είναι η νομιμότητα και απώτερος στόχος μας η διασφάλιση του σκοπού και του ρόλου της Ένωσης Γονέων. 

Ελπίζουμε ότι η πρόσφατη κρίση που δημιουργήθηκε στο γονεϊκό κίνημα της πόλης μας, ανήκει στο παρελθόν. Το γονεϊκό κίνημα βγαίνει μέσα απ’ αυτή τη διαδικασία πιο δυνατό και περισσότερο συσπειρωμένο από κάθε άλλη φορά, ώστε να αντιμετωπίσει με δυναμισμό και προσήλωση, τα προβλήματα που δυστυχώς είναι αρκετά. 

«Η ισχύς εν τη Ενώσει…. Γονέων» 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ελένη Μότσια 

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Κυριακή Ασλανίδη 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου